Super Mario Run

  Uitgebracht voor Mobile

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  7.5

  Super Mario Run Artikelen

  My Nintendo Switch punten - Hoe werkt het ingewikkelde systeem?

  Wist jij al dat Nintendo een systeem heeft waarbij je punten kunt gebruiken voor kortingen en beloningen? Benieuwd hoe dit systeem werkt? Wij leggen voor je uit hoe My Nintendo Switch punten werken. Zo kan je geld besparen bij je eerst volgende aankoop!

  10 toffe mobiele games van dit moment - Spelen waar je maar wilt!

  We nemen een kijkje naar tien toffe mobiele games die op dit moment enorm populair zijn. Er zijn genoeg spellen voor je telefoon om je heerlijk mee te vermaken. Dus kies een game uit deze lijst en laat de uren voorbij vliegen!

  Super Mario Run Review (Android) - Mario voor beginners

  Super Mario Run is de eerste echte Nintendo-game op een smartphone, een game die al eerder werd uitgegeven voor de iPhone. Nu is het de beurt aan Android om met de kleine loodgieter over gaten heen te springen en om rijk te worden. Of Nintendo erin slaagt om de mobiele markt te veroveren, lees je in de Super Mario Run review!

  Top 5 beste mobiele Nintendo games die je makkelijk kunt spelen

  Eerst wilde Nintendo niets met de mobiele markt te maken hebben. Toch verschijnen er nu regelmatig applicaties en games van Nintendo franchises. Lees hier de top 5 beste mobiele Nintendo games.

  Top 10 beste iPhone apps 2016 - Toppers uit de App Store

  Dagelijks maken honderden miljoenen mensen gebruik van de smartphone. Dit komt onder andere door de enorme hoeveelheid verschillende apps. Ook in 2016 zijn er weer veel nieuwe apps uitgekomen die niet te missen zijn voor je iPhone. In deze special lees je de top 10 beste iPhone apps 2016!

  Super Mario Run Nieuws

  Mario mobile game met Dr. Mario aangekondigd door Nintendo

  Nintendo heeft aangekondigd dat er een nieuwe Mario mobile game aan zit te komen. De game heet Dr. Mario World en is een soort puzzelgame die gratis te downloaden is. De game komt in het begin van deze zomer naar Android en iOS.

  The Legend of Zelda mobile game vermoedelijk in de maak

  Bronnen dicht bij de ontwikkeling van Nintendo mobile games zeggen dat er een The Legend of Zelda mobile game in de maak is. Nintendo heeft nog niet gereageerd.

  Super Mario Run update betekent nieuwe functies in de mobiele game

  Nintendo komt met een Super Mario Run update. Dit is de eerste update voor de mobiele game. De update voegt toffe nieuwe functies toe.

  Super Mario Run inkomsten minder dan verwacht

  Nintendo verwachtte meer Super Mario Run inkomsten te halen na de game ook voor Android uit te brengen. Deze opbrengsten vallen tegen volgens Nintendo.

  Super Mario Run Android kopen geeft soms foutcode 804-9170

  Super Mario Run is al even voor iOS uit, maar vanaf vandaag kunnen Android gebruikers dan eindelijk met de game aan de slag. De Mario runner heeft alleen wat problemen als je de game koopt na de proefversie gespeeld te hebben.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.