Super Mario Maker 2

  Uitgebracht voor Switch

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  8.7

  Super Mario Maker 2 Artikelen

  De beste Switch games om je thuis-isolatie te overleven

  De Nintendo Switch vliegt momenteel de winkelschappen uit, nu veel mensen thuis moeten zitten door het coronavirus. Met de console heb je natuurlijk wel goede games nodig om je mee te vermaken. Dit zijn de beste Switch games om de crisis mee door te komen.

  Top 10 beste games van 2019 tot nu toe - Toptitels alom!

  Wat vliegt de tijd zeg. Voor je het weet is het jaar alweer door de helft en is het dus tijd om de beste games van 2019 tot nu toe op een rijtje te zetten. Het jaar opende met een grote knal die zich tot nu toe goed heeft doorgezet!

  Top 10 beste Switch games van 2019 tot nu toe - Eindeloos plezier voor thuis en onderweg!

  Dit zijn de tien beste Switch games van 2019 tot nu toe. De Nintendo Switch wordt alleen maar groter (ondanks dat er een kleiner model uitkomt) dankzij de fantastische titels die steeds weer verschijnen. Met deze tien kun je de zomer alvast flink genieten voordat het najaarsgeweld van start gaat.

  Bouwen in games - 10 games waarin je je creativiteit kwijt kunt

  Er zijn veel gamegenres, en veel activiteiten waar je een game omheen kunt bouwen. Er zijn games waarin je moet rennen, springen, schieten, en ga zo maar door. Vaak moet dat met een bepaald doel dat bepaald wordt door de game, maar wat als je wat creatiever wil zijn? Hier zijn 10 games waarin je naar eigen inzicht kunt bouwen.

  Super Mario Maker 2 Review - Bouwen tot je geen ideeën meer hebt!

  Eigenlijk was het altijd al een kinderdroom om je eigen levels te maken van Mario die je vervolgens door iedereen kon laten spelen. Daarvoor had je immers LEGO toch? In onze Super Mario Maker 2 review lees je of die kinderdroom tot in de puntjes is uitgekomen en of wij als een kind zo blij zijn!

  Super Mario Maker 2 Nieuws

  Super Mario Maker 2 details tonen een verhaal- en coop-modus

  In een 15 minuten-durende Nintendo Direct video heeft Nintendo meer details bekendgemaakt over Super Mario Maker 2. De game waarin je Mario-levels moet bouwen, krijgt een verhaal- en coop-modus. Het wordt mogelijk om met twee spelers tegelijk levels te bouwen.

  Super Mario Maker 2 releasedatum bekendgemaakt

  Deze zomer kan je je creativiteit weer de vrije loop laten gaan bij het maken van levels in het universum van Mario. De releasedatum van Super Mario Maker 2 is namelijk onthuld. De game komt op 28 juni naar de Nintendo Switch.

  Super Mario Maker 2 Switch aangekondigd tijdens Nintendo Direct

  Nintendo heeft tijdens haar Nintendo Direct Super Mario Maker 2 op de Switch aangekondigd. De bouwgame waarin jij meerdere unieke levels kunt maken met allerlei attributen uit het Mario-universum komt in juni voor de Switch uit. De titel is de opvolger van Super Mario Maker.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.