Super Mario Galaxy 2

  Uitgebracht voor Wii

  Genres: Avontuur & platformer

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  9.6

  Super Mario Galaxy 2 Artikelen

  De 100 beste games van het decennium – #30 tot en met #21

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Maar wat waren nu de 100 beste games van het decennium? XGN.nl zet ze voor jou op een rijtje in een mooie top 10, met vandaag de nummers 30 tot en met 21!

  De 8 beste Mario games ter ere van de loodgieters verjaardag!

  Vandaag is het precies 38 jaar geleden dat de Arcade-game Donkey Kong verscheen. Dat betekent dat we al 38 jaar spelen als ‘s werelds meest geliefde loodgieter: Mario! Dat moet gevierd worden, en dus hebben we de beste Mario games voor je op een rijtje gezet. (Misschien dat we er weer eens tien doen als Mario een volgend tiental behaalt.)

  Snorren in games - Zeven iconische karakters met gezichtsbeharing

  Het redden van de wereld of je geliefde gaat niet zonder slag of stoot en je wilt daarom voorbereid op pad gaan. En waarom zou je dan niet meteen goed gestyled de deur uitgaan? Een outfit doet veel, maar wat te denken van een imponerend stukje gezichtsbeharing? Vandaag kijken we naar zeven verschillende snorren in games!

  Top 10 beste Wii games aller tijden

  Ruim tien jaar geleden verraste Nintendo iedereen met de Wii. Deze console was het begin van bewegingsbesturing in games. Er zijn in de loop der jaren een heleboel goede games voor de Wii uitgekomen. Daar blikken we nu op terug met deze lijst met de 10 beste Wii games aller tijden.

  Top 10 Nintendo franchises - dit zijn de allerbeste!

  Nintendo draait al jaren in de game-industrie mee en het Japanse bedrijf wordt door velen ook wel gezien als de redder van games. Maar wat zijn de beste games franchises? Dit is in ieder geval de top 10 Nintendo franchises volgens jullie!

  Super Mario Galaxy 2 Nieuws

  Wii U backwards compatible - krijgt oude Wii spellen in nieuw jasje

  Is de Wii U backwards compatible? Nou, Nintendo gaat in ieder geval verschillende Wii-games opnieuw uitgeven op de Wii U, waaronder Super Mario Galaxy 2, Punch Out!!! en de Metroid Prime Trilogy. Het gaat hier niet om remasters, maar om een geoptimaliseerde versie van de games voor de Wii U.

  De 10 beste duo's in games

  Games speel je vaak niet alleen. Of je nu gamet via internet en daar spelers ontmoet, of een verhaal doorspeelt met computergestuurde companen; je wordt altijd wel vergezeld. Er zijn daarom ook een aantal legendarisch duo's in games te vinden, die elkaar helpen wanneer het nodig is en elkaar nooit in de steek laten. Hier vind je een top 10 van de beste duo's in de geschiedenis van games.

  Nintendo Selects breidt aanbod uit

  Nintendo brengt enkele bekende titels voor de Wii opnieuw uit tegen een verlaagde prijs. In totaal gaat het om vier titels, waarvan drie Mario-games. De Nintendo Selects collectie wordt op 13 juni uitgebreid met vier games.

  Super Mario 3D World niet einde van Mario Galaxy

  Het uitkomen van de game Super Mario 3D World betekent niet dat een andere serie met de Italiaans/Japanse loodgieter stopt; Mario Galaxy. Dat zegt Shigeru Miyamoto, geestelijk vader van onze besnorde vriend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.