Super Mario Bros. (NES)

  Uitgebracht voor Switch

  Genres: Avontuur & puzzel

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  8

  Super Mario Bros. (NES) Artikelen

  Koningsdag 2019 - Dit zijn de meest memorabele koningen in games

  Koningsdag 2019 staat alweer voor de deur. Natuurlijk gaat het feest vooral over koning Willem-Alexander, maar als je koningsdag een keer alternatief wil vieren kun je ook een keer stilstaan bij een game koning of koningin. Voor wie de echte koning nu wel vaak genoeg heeft gevierd, zijn hier negen memorabele game koningen, én een koningin, voor een ronde tien.

  Stem: De 10 beste Mario games

  Op vrijdag 29 november komt Super Mario 3D World uit voor de Wii U. Het is alweer het zoveelste deel met de besnorde loodgieter in de hoofdrol. Een mooi moment om even terug te blikken op de serie en aan jullie te vragen: wat is nu eigenlijk de beste Mario game?

  De meest irritante vijanden in Mario games

  Super Mario gaat al langer mee, maar de games gaan natuurlijk om veel meer dan Mario en Luigi zelf. De vijanden in de games spelen ook een belangrijke rol, want die tref je constant aan. De een nog irritanter dan de ander. In deze special noemen we er een paar voor je op.

  Super Mario Bros. - Blijft ook nu nog leuk

  Mario, de bekende loodgieter, wie kent hem niet? Die Italiaanse man met zijn snor, die altijd de prinses najaagt, is zo ongekend populair. Die populariteit begon eigenlijk in 1985 toen in het land van de rijzende zon Super Mario Bros. werd uitgebracht op de Nintendo Entertainment System. Een game die nu te downloaden is uit de eShop. Tijd om eens te kijken wat deze man zo bijzonder maakt.

  Super Mario Bros. Review

  Lieve lezers, het spijt ons. Deze keer hebben we geen interessante, intrigerende of uitnodigende inleiding voor jullie. Over Super Mario Bros. valt immers niets nieuws te zeggen. Vandaar dat dit introvakje deze keer helemaal leeg blijft. Onze excuses!

  Super Mario Bros. (NES) Nieuws

  Super Mario Bros film onthuld

  Er is een nieuwe Super Mario Bros film in de maak door Illumination. Deze studio heeft ook de Despicable Me films gemaakt. Volgens Variety wil Chris Meledandri, de oprichter van Illumination, een geanimeerde film maken. Hij refereerde hierbij naar een eerdere Super Mario Bros film en deelde wat zijn gedachten over het nieuwe project waren.

  Dit zijn de gratis Nintendo Switch NES-games die uitkomen

  De nieuwe Nintendo Switch Online-dienst zal op 19 september uit komen. Het is een betaalde online service, waar leden straks gebruik van kunnen maken. Het abonnement zal spelers in het begin 20 NES-games voor de Nintendo Switch aanbieden. Er zullen regelmatig nieuwe games worden toegevoegd. Je hebt altijd toegang tot de volledige selectie games zolang je lid blijft.

  Mini NES Classic Edition zonder internet en geen nieuwe games

  De Mini NES Classic Edition is gisteren aangekondigd om in een verkleine versie de oude Nintendo tijden te herbeleven. Dit kan omdat de console een bijgeleverde NES controller krijgt en dertig retro games met bekende namen. Maar bij deze dertig blijft het wel, wordt nu bekend.

  Mini NES Classic Edition release aangekondigd

  Oude tijden kunnen binnenkort herbeleefd worden. Nintendo komt namelijk met de Mini NES Classic Edition release, die nagenoeg identiek is aan de console van ruim dertig jaar geleden, maar dan kleiner en met een HDMI-aansluiting die je direct beeld geeft op je HDTV.

  De 10 beste duo's in games

  Games speel je vaak niet alleen. Of je nu gamet via internet en daar spelers ontmoet, of een verhaal doorspeelt met computergestuurde companen; je wordt altijd wel vergezeld. Er zijn daarom ook een aantal legendarisch duo's in games te vinden, die elkaar helpen wanneer het nodig is en elkaar nooit in de steek laten. Hier vind je een top 10 van de beste duo's in de geschiedenis van games.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.