Super Mario 3D World + Bowser's Fury

  Uitgebracht voor Switch

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  8

  Super Mario 3D World + Bowser's Fury Artikelen

  Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 6)

  De week zit er weer op en op de dag van de liefde vragen wij je weer om te melden wat je deze week gekocht, gekeken of uitgespeeld hebt? Heb je met je liefje een romantische film gekeken of een game van je wederhelft gekregen? Laat het ons weten! Dit is wat wij afgelopen week deden.

  Super Mario 3D World + Bowsers Fury Review - Tof en kattig op zijn tijd

  Er zijn al talloze Wii U games opnieuw uitgekomen voor de Switch. Dat Nintendo Super Mario 3D World naar de Switch brengt is dan ook geen verrassing. Maar waar Nintendo bij andere remasters vaak slechts enkele toevoegingen meegeeft, kreeg deze platformer veel meer liefde dan dat. Bowser’s Fury brengt een heel nieuw avontuur dat tof is, maar wel wat kort van stof.

  Wallpaper Pick februari met Little Nightmares 2 en Super Mario!

  De eerste maand van het jaar zit er alweer op! Iedereen klamt zich wanhopig vast aan de nieuwjaarsresoluties (of heb je het ook allang opgegeven?), maar gelukkig is er altijd je maandelijkste, vaste, eenvoudig vol te houden resolutie: de achtergrond op al je devices even verversen! Aangezien de bioscopen nog dicht zijn, houden we het voor nu even bij wallpapers van nieuwe games. Kies er nu een uit de Wallpaper Pick februari!

  Game releases februari 2021 - Mario 3D World en Persona 5 Strikers!

  De eerste maand van het jaar zit erop, en daarmee ook de ergste droogte wat betreft game releases. De komende maanden zullen we weer wat meer kunnen verwachten en we zien dat deze maand al. Laten we eens kijken wat februari 2021 te bieden heeft.

  Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 4)

  De eerste maand van het jaar zit er alweer op. Het is nog steeds koud en guur buiten en op straat is het veelal stil. Binnen gebeurt des te meer. Wij speelden weer wat uit, kochten een nieuwe game en keken ons weer suf. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Super Mario 3D World + Bowser's Fury Nieuws

  Update - Pre-order binnenkort Limited Edition Mario Switch

  Nintendo komt ter viering van de release van Super Mario 3D World + Bowser's Fury met een wel hele speciale Nintendo Switch. Er komt een limited edition Super Mario Red & Blue Nintendo Switch. De nieuwe versie van de hybride console van Nintendo verschijnt op 12 februari.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.