Super Mario 3D World

  Uitgebracht voor Wii U

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  9

  Super Mario 3D World Artikelen

  Deze Mario-games zouden wij op Switch willen zien!

  Als we recente geruchten mogen geloven wordt het een goed jaar om van Mario te houden. Nintendo zou namelijk een enorme lading van zijn games in 2020 naar de Switch willen brengen. Het klinkt absurd, maar je weet het nooit met Nintendo. Laten we daarom eens kijken welke games we het liefst zouden zien als dit waar is.

  Top 5 beste easter games - Vijf games om te spelen tijdens Pasen

  Pasen staat alweer voor de deur en dat betekent voor veel mensen een hoop gezelligheid en veel chocolade in de vorm van eieren. Voor anderen betekent het een extra vrije dag, waarop je heerlijk kan gamen. Maar welke games speel je eigenlijk tijdens Pasen? Dat lees je in de top 5 beste easter games lijst!

  De 10 beste Wii U games aller tijden

  Het einde van de Wii U is in zicht. Vanaf maart kunnen we namelijk aan de slag met de gloednieuwe console van Nintendo: de Nintendo Switch. Ondanks dat de Wii U niet voor iedereen de console was waar men op had gehoopt, zijn er toch uitstekende games voor uitgekomen. Dit zijn de beste Wii U games ooit.

  De top 10 beste Mario games ooit

  Met het verschijnen van Super Mario 3D World voor de Wii U, kon je stemmen op jou favoriete Mario game. Wij besloten ons bij de games te houden waarin Mario de hoofdrol heeft en jullie hebben allemaal gestemd op de beste Mario game ooit. Hier is de top 10 met beste Mario games.

  20 video game franchises die nooit meer weg gaan

  Als het niet kapot is, hoef je het ook niet te maken toch? In de geschiedenis van gaming hebben we veel series zien komen en gaan, maar deze franchises zijn zó hardnekking dat ze ons nooit meer zullen verlaten. Dit zijn 20 video game franchises die nooit meer weg gaan!

  Super Mario 3D World Nieuws

  Meest verkochte Nintendo games tot september 2018

  De meest verkochte games voor Nintendo consoles en handhelds zijn bekendgemaakt. Het gaat om de games die het meeste zijn verkocht voor de Nintendo Switch, Wii U, Nintendo 3DS en de Wii tot aan september 2018. Op bijna elk apparaat staat een Mario game op nummer een.

  Best verkochte Nintendo games bekendgemaakt

  Bij Nintendo zijn de jaarcijfers bekend en daardoor is de lijst met best verkochte Nintendo games bijgewerkt. Op de website van Nintendo is deze lijst voor meerdere consoles van Nintendo te vinden. Zo kun je precies zien hoe vaak de games zijn verkocht.

  De 10 beste duo's in games

  Games speel je vaak niet alleen. Of je nu gamet via internet en daar spelers ontmoet, of een verhaal doorspeelt met computergestuurde companen; je wordt altijd wel vergezeld. Er zijn daarom ook een aantal legendarisch duo's in games te vinden, die elkaar helpen wanneer het nodig is en elkaar nooit in de steek laten. Hier vind je een top 10 van de beste duo's in de geschiedenis van games.

  Volgende Mario alweer in de maak

  Het ontwerpteam van Nintendo heeft tegenover tijdschrift Edge bevestigd dat het Japanse bedrijf werkt aan een nieuwe Mario-game. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het om een spel voor de Wii U, maar Nintendo wil verdere informatie voorlopig nog geheim houden.

  Wind Waker HD en Mario 3D World verkopen miljoen keer

  De nieuwe games van Zelda en Mario hebben ieder een miljoen keer verkocht op de Wii U. Dat laat Nintendo weten in een overzicht van haar resultaten over het afgelopen jaar.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.