Super Mario 3D Land

  Uitgebracht voor

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Nintendo en uitgegeven door Nintendo

  8.5

  Super Mario 3D Land Artikelen

  Top 10 beste 3DS budget games van dit moment

  Waar je eerder al kon lezen over budget games voor de PlayStation 4, Xbox One, PC en Switch, is het nu de beurt aan de Nintendo 3DS om aandacht te krijgen. Want ook op Nintendo’s populaire handheld zijn er genoeg goede, goedkope games te vinden. Daarom stellen wij de top 10 beste 3DS budget games voor je samen.

  De 25 beste 3DS games

  Stel je hebt nog maar net een 3DS in huis of je ziet door alle bomen het bos niet meer. Geen probleem wij weten welke 25 games je voor de 3DS moet kopen! Dit zijn de 25 beste 3DS-games!

  Top 5 leukste LEGO creaties uit games

  Het treurige nieuws kwam afgelopen week binnen dat er geen LEGO uitgave van The Legend of Zelda komt. Jammer genoeg komt er dus geen release van onze held Link, maar zijn er andere te gekke LEGO creaties gebaseerd op games?

  Stem: De 10 beste Mario games

  Op vrijdag 29 november komt Super Mario 3D World uit voor de Wii U. Het is alweer het zoveelste deel met de besnorde loodgieter in de hoofdrol. Een mooi moment om even terug te blikken op de serie en aan jullie te vragen: wat is nu eigenlijk de beste Mario game?

  De meest irritante vijanden in Mario games

  Super Mario gaat al langer mee, maar de games gaan natuurlijk om veel meer dan Mario en Luigi zelf. De vijanden in de games spelen ook een belangrijke rol, want die tref je constant aan. De een nog irritanter dan de ander. In deze special noemen we er een paar voor je op.

  Super Mario 3D Land Nieuws

  PS4 aanbieding bij bol.com naast Xbox One en 3DS aanbiedingen

  Een PS4 aanbieding is ontdekt naast een aantal Xbox One en 3DS aanbiedingen. Bij bol.com zijn er de aankomende weken extra scherpe prijzen op verschillende games van verschillende systemen te vinden. De aanbiedingen zijn nog een aantal weken beschikbaar.

  bol.com actie voor de feestdagen - 3 games voor 50 euro

  Black Friday, dat populairder dan ooit is, mag dan wel voorbij zijn, dat betekent niet dat het is afgelopen met de kortingen dit jaar. Ook in december kun je nog vette games halen voor een lage prijs, waaronder op dit moment met een leuke bol.com actie. Bij de webwinkel kun je nu namelijk 3 games voor 50 euro oppikken.

  Best verkochte Nintendo games bekendgemaakt

  Bij Nintendo zijn de jaarcijfers bekend en daardoor is de lijst met best verkochte Nintendo games bijgewerkt. Op de website van Nintendo is deze lijst voor meerdere consoles van Nintendo te vinden. Zo kun je precies zien hoe vaak de games zijn verkocht.

  De 10 beste duo's in games

  Games speel je vaak niet alleen. Of je nu gamet via internet en daar spelers ontmoet, of een verhaal doorspeelt met computergestuurde companen; je wordt altijd wel vergezeld. Er zijn daarom ook een aantal legendarisch duo's in games te vinden, die elkaar helpen wanneer het nodig is en elkaar nooit in de steek laten. Hier vind je een top 10 van de beste duo's in de geschiedenis van games.

  Volgende Mario alweer in de maak

  Het ontwerpteam van Nintendo heeft tegenover tijdschrift Edge bevestigd dat het Japanse bedrijf werkt aan een nieuwe Mario-game. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het om een spel voor de Wii U, maar Nintendo wil verdere informatie voorlopig nog geheim houden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.