Super Bomberman R

  Uitgebracht voor Switch & PC

  Genres: Actie & party

  Gemaakt door Konami en uitgegeven door Konami

  5.5

  Super Bomberman R Artikelen

  De 10 meest succesvolle game series van Konami

  Sinds de oprichting van Konami in 1969 heeft de ontwikkelaar en uitgever een immense hoeveelheid aan gameklassiekers uitgebracht. Van Castlevania tot Silent Hill en Metal Gear; Konami heeft door de jaren heen flink wat successen geboekt. Dit zijn de 10 meest succesvolle gameseries van Konami!

  Top 5 beste co-op games voor Nintendo Switch

  Nintendo heeft in de afgelopen maanden nogal wat games gekregen. Van kleine titels die van de NeoGeo overgezet zijn tot grote nieuwe titels, alles is op de console te vinden. En veel van die games zijn samen te doorlopen in een co-op modus. Wij zetten de beste co-op games voor Nintendo Switch op een rijtje voor je.

  Top 5 beste Switch games volgens jullie

  In onze poll vroegen wij welke Nintendo Switch game jij het meeste speelt. We zetten nu de uitslag op een rijtje. Dit zijn de 5 beste Switch games volgens jullie!

  Super Bomberman R Review - Ouderwets knallen?

  Bomberman, wie kent het niet? De eerste game in de lange reeks stamt uit 1983 en heeft sindsdien vele vervolgen gekend. Ontwikkelaar Hudson Soft bestaat sinds 2012 echter niet meer en is nu onderdeel van Konami. Het leverde een nieuwe Bomberman-game op, genaamd Super Bomberman R op de Switch. Hoe die is, lees je in de Super Bomberman R review.

  Alle Nintendo Switch launch games op een rij!

  De Nintendo Switch laat niet lang meer op zich wachten. De nieuwe console van Nintendo ligt sinds vandaag in de winkels. Ook komen er negen Nintendo Switch launch games uit. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Super Bomberman R Nieuws

  Super Bomberman R patch verhoogt 30fps maar komt met een prijs

  De Super Bomberman R patch die twee dagen geleden uitkwam verhoogt de framerate van de game behoorlijk. Het spel op de Nintendo Switch wordt maar liefst verdubbeld, van 30 frames per seconde naar 60, dat meldt Digital Foundry. Gamers moeten niet te vroeg juichen, de verhoging komt met een prijs.

  Super Bomberman R DLC met onder andere Pyramid Head

  Konami heeft grote plannen voor Super Bomberman R DLC. De uitgever brengt karakters van haar andere hitseries als DLC naar Super Bomberman R.

  Nintendo Switch hoesje getwitterd vanuit Japan

  In Japan lijken er al fysieke exemplaren te liggen van Nintendo Switch games, of in ieder geval de hoesjes van de game. Vanuit Japan zijn er foto's getwitterd van een Nintendo Switch hoesje.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.