Sunset Overdrive

    Uitgebracht voor Xbox One & PC

    Genres: Actie & shooter

    Gemaakt door Insomniac Games en uitgegeven door Microsoft Studios

    7.5

    Sunset Overdrive Artikelen

    Top 10 beste Xbox One games ooit - Alleen het allerbeste

    Nu de Xbox Series X eind van het jaar verschijnen is het tijd om terug te kijken op de huidige generatie. Met de Xbox One en Xbox One X heeft Microsoft voor veel plezier in de huiskamers gezorgd. Deze generatie kende een prachtige lijst grote en meeslepende games, alsook pareltjes van kleinere games die iedere gamer eigenlijk gespeeld moet hebben. Bovendien zijn veel van deze games via de Game Pass service van Microsoft te spelen. Wij blikken terug op de huidige generatie met de tien beste exclusieve games van de Xbox One.

    Top 10 beste Xbox One sales voor mensen met een laag budget

    Alles lijkt alleen maar duurder te worden tegenwoordig. Maar een goede game hoeft niet meteen duur te zijn. Toch is het soms wel moeilijk om die goedkope games te vinden. Daarom hebben wij hier een lijstje gecreëerd, met de beste Xbox One sales.

    10 vrolijke games voor Blue Monday!

    Vandaag is het weer zo ver, het is Blue Monday Ook wel bekend als de meest deprimerende dag van het jaar. Wil je graag iets doen tegen dat nare gevoel? Ga dan gamen! Wij leggen jou tien vrolijke games voor die jou een beter gevoel geven.

    10 Xbox One games die je gespeeld moet hebben

    Dit najaar is het alweer vier jaar geleden dat de Xbox One het levenslicht zag. Voor ons Nederlanders was de release van de console natuurlijk iets korter geleden, omdat hij pas in september 2014 in ons kikkerlandje uitkwam. Evengoed tijd om een aantal Xbox One games die je gespeeld moet hebben onder de loep te nemen.

    Project Scorpio Games - Deze titels verdienen een upgrade!

    Vanavond wordt tijdens de Xbox persconferentie de Scorpio onthuld. De console moet nog mooiere graphics op je beeld toveren. En ook oude games kunnen daar van profiteren. Deze Project Scorpio games special benoemt een aantal titels die zeker een upgrade voor de nieuwe console verdienen!

    Sunset Overdrive Nieuws

    Insomniac Games wil graag een Sunset Overdrive 2 maken

    Sunset Overdrive is een exclusieve game voor de Xbox One die alweer dateert uit 2014. De game is gemaakt door ontwikkelaar Insomniac Games, het bedrijf wil dan ook graag een vervolg gaan maken op de cultklassieker. Er is alleen een probleempje, er heeft nog geen uitgever zich gemeld!

    Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

    De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

    Xbox Live Games With Gold April komt met Saints Row 4 en Deadspace

    De Xbox Live Games With Gold april editie komt met vier behoorlijke titels. De games zijn zoals altijd weer gratis te installeren op je PC. Je kunt aan de slag met onder andere Saints Row 4.

    Sunset Overdrive Add-on is nu beschikbaar

    Vorige maand onthulde Insomniac Games de nieuwste add-on voor Sunset Overdrive, Dawn of the Rise of the Fallen Machines. Vanaf vandaag is de Sunset Overdrive Add-on beschikbaar.

    Sunset Overdrive Dawn of the Rise of the Fallen Machines DLC aangekondigd

    Sunset Overdrive krijgt nog één laatste DLC pakket en die is vandaag aangekondigd. Sunset Overdrive Dawn of the Rise of the Fallen Machines is de volledige naam van de DLC.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.