Subnautica

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Avontuur

  Gemaakt door Unknown Worlds en uitgegeven door Unknown Worlds

  Subnautica Artikelen

  Game releases mei 2021 - Resident Evil en Mass Effect!

  Een aantal van de grotere game releases van april kwamen letterlijk op de laatste dag van de maand uit. Velen zullen het nog te druk hebben met het fotograferen van Pokémon of het overleven op een veranderende wereld om bezig te zijn met aankomende games. Maar mei 2021 is toch echt begonnen, dus laten we kijken wat we de komende weken kunnen gaan spelen!

  Bouwen in games - 10 games waarin je je creativiteit kwijt kunt

  Er zijn veel gamegenres, en veel activiteiten waar je een game omheen kunt bouwen. Er zijn games waarin je moet rennen, springen, schieten, en ga zo maar door. Vaak moet dat met een bepaald doel dat bepaald wordt door de game, maar wat als je wat creatiever wil zijn? Hier zijn 10 games waarin je naar eigen inzicht kunt bouwen.

  Top 5 mogelijke Switch ports: games waarvan wij hopen dat ze naar de Switch komen

  De Nintendo Switch heeft al heel veel goede games, maar er zijn nog altijd games die wat ons betreft zo snel mogelijk naar de Switch moeten komen. Games die de Switch ook aankan. Vandaar deze lijst met de top 5 mogelijke Switch ports.

  Top 5 beste Epic Games Store games - Concurrentie voor Steam

  Steam is al een lange tijd de grootste aanbieder van PC games. Tegenwoordig komen er steeds meer partijen, zoals Epic Games, Discord, Origin en Battle.net, met eigen winkels. Vandaag nemen we de winkel van Epic Games onder de loep. Dit zijn de top 5 beste Epic Games Store games.

  Top 10 Beste PC Games van 2018 - Het toetsenbord draait overuren

  2018 was weer een topjaar wat betreft games, met bijna elke maand wel gevuld met een aantal toppers. En dat geldt ook voor PC, die niet alleen sterke multiplatform-titels tot zijn beschikking heeft, maar ook fenomenale exclusives. Bekijk hier de top 10 beste PC games van 2018.

  Subnautica Nieuws

  Subnautica Xbox One release is nu een feit

  De ontwikkelaar van Subnautica heeft een grote verrassing in petto voor iedere Xbox One bezitter. Om 12 uur vandaag was de Subnautica Xbox One release.

  Subnautica Xbox One versie in ontwikkeling

  Op basis van een tweet van ontwikkelaar Charlie Cleveland lijkt het erop dat er een Subnautica Xbox One versie in de maak is. De game is al enige tijd in early access status op de PC.

  'Subnautica is een nieuwe genre in de gamewereld'

  Ontwikkelaar Unknown Worlds (Natural Selection 2) is bezig met een nieuw project: Subnautica. Het spel zal elementen van het RPG, sandbox en avonturengames combineren tot een unieke spelervaring. Daarmee claimen ze een genre te hebben ontwikkeld, dat nog niet bestaat.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.