Styx: Shards of Darkness

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur, stealth & role-playing

  Gemaakt door Cyanide en uitgegeven door Focus Home Interactive

  8

  Styx: Shards of Darkness Artikelen

  Xbox Live Games with Gold januari 2020 - Lekker op tijd!

  Het is 2020. Nou ja, nog niet helemaal. We mogen eerst nog rond de boom zitten, borrelen, cadeaus uitpakken en vuurwerk afsteken. Maar we weten wel al welke games we in januari gratis krijgen van Microsoft. Dit zijn de Games with Gold voor januari 2020.

  De beste Steam Winter Sales - Valve speelt voor Kerstman!

  Ho ho ho! Het is alweer bijna Kerst en dat betekent natuurlijk torenhoge kortingen op veel Steam games. Van gloednieuwe titels tot gouden oude, alles is in de mats. Wij zetten in deze special de beste Steam Winter Sales voor je op een rijtje!

  De top 5 beste stealth games 2017 - Geen slapende honden wakker maken

  Infiltreer je een vijandelijke basis of vijandelijk kamp, dan doe je dat liever zonder al teveel lawaai. Ook dit jaar kwamen er weer flink wat toffe games uit waarin stealth centraal staat. Wij zetten de beste stealth games 2017 voor je op een rijtje!

  Top 10 beste PC games 2017 tot nu toe - De eerste helft van het jaar

  De tijd vliegt. Op de E3 zijn tal van toffe games aangekondigd voor de komende maanden, maar welke toffe titels kwamen er de afgelopen maanden uit voor de PC gamers? Je leest het in deze special met de Top 10 beste PC games 2017 tot nu toe.

  Top 5 ondergesneeuwde games Q1 2017 - Dit heb je gemist

  Als gamer is er altijd wel iets om te spelen: er zijn duizenden titels waar je uit kunt kiezen. Toch verdwijnt een groot deel van de games uit zicht, nadat AAA-titels ze doen ondersneeuwen. Daarom werpen wij in dit artikel even een blik op de top 5 ondergesneeuwde games Q1 2017.

  Styx: Shards of Darkness Nieuws

  Styx trailer toont de nieuwe drop-in/drop-out co-op modus

  Styx: Shards of Darkness biedt de mogelijkheid om het spel samen met een vriend te spelen. Hoe dit werkt zien we in een nieuwe Styx trailer.

  Nieuwe Styx Shards of Darkness trailer onthuld door Cyanide

  Ontwikkelaar Focus Home Interactive heeft een trailer onthuld voor het tweede deel uit de Styx-serie. De nieuwe Styx Shards of Darkness trailer laat op een hele stijlistische manier de gameplay zien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.