Street Fighter X Tekken Nieuws

  Tekken X Street Fighter niet dood volgens Katushiro Harada

  Geen zorgen, Tekken X Street Fighter is niet dood! regisseur Katushiro Harada heeft in een interview met Polygon bevestigd dat de game nog steeds in ontwikkeling is.

  Bekijk de PlayStation Store kerstdeals

  De PlayStation Store kerstdeals zijn aan de gang en zullen 24 dagen lang duren. Elke 48 uur veranderen de aangeboden titels, waarna er weer een nieuwe aanbieding te voorschijn komt in de PlayStation Store.

  Sony viert verjaardag PlayStation Vita met kortingen

  Sinds 22 februari vorig jaar ligt de PlayStation Vita in de schappen, wat betekent dat de handheld bijna een jaar oud is. Om dit te vieren komt Sony met flink wat kortingen.

  Veel actie in nieuwe Deal of the Week

  Er is weer een nieuwe Deal of the Week voor de Xbox 360. Deze week is er tijd voor actie, zo is veel downloadbare content van Street Fighter X Tekken in de aanbieding.

  Capcom bevestigt Cross-Link feature voor Street Fighter X Tekken

  Binnenkort komt Street Fighter X Tekken uit voor de Vita. Spelers die echter ook fanatiek vechten op de PlayStation 3, kunnen de Vita als controller gebruiken voor hun scherm.

  Street Fighter X Tekken Vita verschijnt op 19 oktober in Europa

  Street Fighter X Tekken is op de consoles al een tijdje uit, maar over enkele maanden kunnen ook PlayStation Vita-bezitters van het vechtspel genieten. Op 19 oktober verschijnt de game voor de handheld.

  Street Fighter tv-serie aangekondigd

  Street Fighter producent Yoshinori Ono, heeft op de Comic Con bekend gemaakt dat er een tv serie zal verschijnen over de populaire franchise Street Fighter.

  Street Fighter X Tekken komt in oktober naar de Vita

  Capcom komt met een Amerikaanse releasedatum voor Street Fighter X Tekken voor de PlayStation Vita. Vanaf 23 oktober zal de vechtgame in de Verenigde Staten te koop zijn. Naar verwachting zal de Europse lancering vlak daarna of gelijktijdig zijn.

  Extra personages Street Fighter X Tekken in september naar PC

  De vechtgame Street Fighter X Tekken krijgt extra personages voor de PC, de enige vraag die men nog had was vanaf wanneer deze karakters beschikbaar zullen zijn.

  Street Fighter X Tekken DLC verschijnt eind deze maand

  Capcom heeft aangekondigd dat fans van Street Fighter X Tekken uit mogen kijken naar nieuwe DLC. Eind deze maand, op 31 juli om precies te zijn, verschijnt namelijk een DLC-pakket met twaalf nieuwe karakters.

  Grote Street Fighter Collector's Set in aantocht

  Om het 25-jarig jubileum te vieren van de vechtserie Street Fighter, komt ontwikkelaar Capcom met de goed gevulde Street Fighter 25th Anniversary Collector’s Set. Deze editie bevat meerdere Street Fighter games samen met nog een aantal goodies.

  Capcom legt tegenvallende verkoopcijfers van Street Fighter x Tekken uit

  Uitgever Capcom wijdt de tegenvallende verkoopcijfers van vechtgame Street Fighter x Tekken aan kannibalisme. Er zouden zoveel vechtgames zijn uitkomen in een korte tijd, dat Capcoms vechtspel werd ondergesneeuwd.

  Capcom maakt PC-specificaties Street Fighter X Tekken bekend

  PC-gamers met een voorliefde voor fighting-games opgelet. Capcom heeft de minimale en aanbevolen systeemspecificaties bekend gemaakt voor de game Street Fighter X Tekken.

  Crossplay mogelijk in Street Fighter X Tekken Vita

  Het later dit jaar verschijnende Street Fighter X Tekken op de PlayStation Vita zal crossplatform-play ondersteunen. Er kan dus online multiplayer worden gespeeld tegen gamers op een PlayStation 3. Dat heeft gameproducent Capcom bekendgemaakt.

  Capcom ziet geen verschil tussen versleutelde content en DLC

  Capcom kwam onlangs met Street Fighter X Tekken. Voor deze game zouden later nog enkele nieuwe personages komen, maar hackers slaagden erin om deze personages al te activeren.

  Producent Street Fighter belandt in het ziekenhuis

  Yoshinori Ono, producent bij Capcom, is tijdens een promotietour van Street Fighter X Tekken onwel geworden en opgenomen in het ziekenhuis.

  Eerste DLC voor Street Fighter x Tekken komt volgende maand

  Inmiddels alweer uitgekeken op de content van het onlangs uitgebrachte Street Fighter X Tekken? Nou, dan is er goed nieuws. Capcom heeft vandaag bekend gemaakt dat we volgende maand downloadbare content kunnen verwachten.

  Hackers Street Fighter X Tekken gebruiken nog niet uitgebrachte personages

  Misschien heb je al meegemaakt dat je in Street Fighter X Tekken plotseling tegenover een vreemd personage stond. Dat komt doordat hackers zichzelf toegang hebben verschaft tot twaalf personages, die nog via DLC uitgebracht moeten worden. Het probleem doet zich vooralsnog enkel op de Xbox 360 voor.

  Vita-personages Street Fighter X Tekken kosten twintig euro voor andere platformen

  De twaalf 'exclusieve' personages die in de Vita-versie van Street Fighter X Tekken zitten, komen voor 1600 Microsoft Points of twintig euro in totaal naar de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Dat meldt ontwikkelaar en uitgever Capcom op haar Europese website.

  Vita-exclusieve karakters Street Fighter X Tekken komen ook naar andere platformen

  Eerder deze maand bracht Capcom de vechtgame Street Fighter X Tekken uit op de PlayStation 3 en Xbox 360. Later zal er nog een PC-versie volgen en komt de game naar de PlayStation Vita, met enkele exclusieve karakters.

  Lokale co-op in 360-versie Street Fighter X Tekken niet mogelijk

  Het is niet mogelijk om op de Xbox 360-versie van Street Fighter X Tekken een lokale coöperatieve modus te starten. Op de PS3-versie is dit wel gewoon mogelijk. Dit berichtten veel spelers aan ontwikkelaar Capcom, zo laat gamewebsite Eurogamer weten.

  Street Fighter X Tekken in de herfst naar de PlayStation Vita

  Capcom kondigt aan dat de crossover Street Fighter X Tekken in de herfst naar de PlayStation Vita zal komen. Vorige week gaf Capcom ons ook al een releasedatum voor de PC-versie.

  Street Fighter X Tekken onderweg naar PlayStation Home

  Met de release van Street Fighter X Tekken in de buurt besluit Capcom om PlayStation Home ook in een vecht sfeertje onder te dompelen. Vanaf volgende week kun je met je avatar het gevecht aangaan met andere mensen.

  Releasedatum PC-versie Street Fighter X Tekken bekend

  Op 9 maart kunnen we Street Fighter X Tekken op de consoles verwachten en ontwikkelaar Capcom maakt bekend dat we vanaf 11 mei ook op de PC met het spel aan de slag kunnen.

  DLC-lijst Street Fighter X Tekken al bekend voor release

  Capcom komt 9 maart de game Street Fighther X Tekken. Een maand voor de release is de lijst met downloadbare content (DLC) al uitgelekt. Zo mogen we uiteindelijk in totaal 40 personages verwachten in het spel.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.