Street Fighter X Tekken Artikelen

  De top 10 gekste vechtgame characters - De raarste rammers!

  Vechtgames staan bekend om hun kleurrijke cast aan vechtersbazen. Soms slaat kleurrijk zelfs om in bizar, en komt de vraag in je op hoe ontwikkelaars tot dit karakter zijn gekomen. Hier zijn de 10 gekste vechtgame characters.

  Top 15 babes in games

  Zoals beloofd komen we met een overzicht van de mooiste vrouwen in videogames. Of je nu inspiratie nodig hebt voor je cosplayoutfit, of gewoon even lekker wilt ontspannen met een paar mooie vrouwen: deze special is voor jou. Geniet, en houd het netjes.

  Street Fighter X Tekken Review

  Eerder dit jaar verscheen Street Fighter X Tekken al op de PlayStation 3 en Xbox 360. De cross-over tussen Street Fighter- en Tekken-personages is is sinds kort ook beschikbaar op de PlayStation Vita. Maar weet de handheldversie de kwaliteit van de consoleversies te evenaren?

  PlayStation Store Update - Killzone HD en The Unfinished Swan

  Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  Street Fighter X Tekken Review

  Dat ontwikkelaar Capcom houdt van cross-overs, mag bekend zijn. Met games als Marvel vs. Capcom en Tatsunoko vs. Capcom introduceert het steevast nieuwe franchises bij de fans. Ditmaal is het de beurt aan directe concurrent Tekken om zijn debuut te maken in de Street Fighter serie van Capcom. Wordt dit het gevecht van de eeuw?

  Street Fighter X Tekken Preview

  Twee grote franchises gaan het tegen elkaar opnemen. Twee belangrijke, populaire fighting franchises. Het gaat natuurlijk om Street Fighter en Tekken, toch wel de allerbekendste franchises die wij in de game industrie kennen. En ja, waarom niet een game uitbrengen die zowel de Street Fighter als de Tekken fan blij maakt? Inderdaad, die vraag kwam ook bij Capcom op. En zo geschiedde: Street Fighter X Tekken.

  Street Fighter X Tekken Preview

  De redactie heeft zich op het hoofdkantoor opgesplitst in twee kampen. De ene helft verschuilt zich achter een paar tafels en zwaait hevig met een grote Tekken vlag. De andere helft verstopt zich met een Street Fighter spandoek achter de bank. Over een paar weken komt Capcoms nieuwste vechtervaring Street Fighter X Tekken uit en de spanning hier is al om te snijden.

  Street Fighter X Tekken Preview

  Sinds jaar en dag nemen Street Fighter en Tekken het tegen elkaar op. Nu gaan ze de samenwerking aan om écht met elkaar op de vuist te gaan. Hoe pakt deze cross-over uit?

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.