Street Fighter X Tekken

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita & PC

  Genres: Vechten

  Gemaakt door Capcom en uitgegeven door Capcom

  8.5

  Street Fighter X Tekken Artikelen

  De top 10 gekste vechtgame characters - De raarste rammers!

  Vechtgames staan bekend om hun kleurrijke cast aan vechtersbazen. Soms slaat kleurrijk zelfs om in bizar, en komt de vraag in je op hoe ontwikkelaars tot dit karakter zijn gekomen. Hier zijn de 10 gekste vechtgame characters.

  Top 15 babes in games

  Zoals beloofd komen we met een overzicht van de mooiste vrouwen in videogames. Of je nu inspiratie nodig hebt voor je cosplayoutfit, of gewoon even lekker wilt ontspannen met een paar mooie vrouwen: deze special is voor jou. Geniet, en houd het netjes.

  Street Fighter X Tekken Review

  Eerder dit jaar verscheen Street Fighter X Tekken al op de PlayStation 3 en Xbox 360. De cross-over tussen Street Fighter- en Tekken-personages is is sinds kort ook beschikbaar op de PlayStation Vita. Maar weet de handheldversie de kwaliteit van de consoleversies te evenaren?

  PlayStation Store Update - Killzone HD en The Unfinished Swan

  Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  Street Fighter X Tekken Review

  Dat ontwikkelaar Capcom houdt van cross-overs, mag bekend zijn. Met games als Marvel vs. Capcom en Tatsunoko vs. Capcom introduceert het steevast nieuwe franchises bij de fans. Ditmaal is het de beurt aan directe concurrent Tekken om zijn debuut te maken in de Street Fighter serie van Capcom. Wordt dit het gevecht van de eeuw?

  Street Fighter X Tekken Nieuws

  Tekken X Street Fighter niet dood volgens Katushiro Harada

  Geen zorgen, Tekken X Street Fighter is niet dood! regisseur Katushiro Harada heeft in een interview met Polygon bevestigd dat de game nog steeds in ontwikkeling is.

  Bekijk de PlayStation Store kerstdeals

  De PlayStation Store kerstdeals zijn aan de gang en zullen 24 dagen lang duren. Elke 48 uur veranderen de aangeboden titels, waarna er weer een nieuwe aanbieding te voorschijn komt in de PlayStation Store.

  Sony viert verjaardag PlayStation Vita met kortingen

  Sinds 22 februari vorig jaar ligt de PlayStation Vita in de schappen, wat betekent dat de handheld bijna een jaar oud is. Om dit te vieren komt Sony met flink wat kortingen.

  Veel actie in nieuwe Deal of the Week

  Er is weer een nieuwe Deal of the Week voor de Xbox 360. Deze week is er tijd voor actie, zo is veel downloadbare content van Street Fighter X Tekken in de aanbieding.

  Capcom bevestigt Cross-Link feature voor Street Fighter X Tekken

  Binnenkort komt Street Fighter X Tekken uit voor de Vita. Spelers die echter ook fanatiek vechten op de PlayStation 3, kunnen de Vita als controller gebruiken voor hun scherm.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.