Street Fighter V: Arcade Edition

  Uitgebracht voor PlayStation 4 & PC

  Genres: Vechten

  Gemaakt door Capcom en uitgegeven door Capcom

  9.0

  Street Fighter V: Arcade Edition Artikelen

  Street Fighter V Arcade Edition Review - Baas boven baas!

  Bijna twee jaar na de release van de ijzersterker vechtgame Street Fighter V komt Capcom met de 35 euro kostende Arcade Edition van de game. En die maakt de game interessant, of je de game nu al hebt of niet. Wat er in deze versie van de game zit? Dat lees je in deze Street Fighter V Arcade Edition Review!

  Wallpaper Pick januari met Monster Hunter World en Maze Runner!

  Welkom in 2018 allemaal! Nog een gelukkig nieuwjaar! Heb je nog geen goede voornemens kunnen verzinnen? Wat dacht je van elke maand een nieuwe wallpaper? Dat moet lukken! En wij helpen je erbij. Kies er hier nu alvast eentje uit voor deze maand in de Wallpaper Pick januari!

  Street Fighter V: Arcade Edition Nieuws

  UNIQLO brengt t-shirt collectie van Capcom games uit

  De Japanse retailer UNIQLO komt met een t-shirt collectie van Capcom games. Dit maakt het bedrijf in een persbericht bekend. De kledingstukken bevatten gamegerelateerde afbeeldingen van Street Fighter en Monster Hunter. De shirts zijn vanaf 6 mei online en in de winkel te koop.

  Nieuw kwaadaardig personage voor Street Fighter 5 is Kage

  Street Fighter 5: Arcade Editions vierde seizoen is begonnen en brengt een nieuw personage met zich mee: Kage. Game-ontwikkelaar Capcom onthulde na de Capcom Cup Finals de nieuwe vechter en omschreef hem als fysieke belichaming van de slechte geest: Satsui no Hado.

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  Nieuw Street Fighter 5 personage onthuld

  Er is een nieuw Street Fighter 5 personage onthuld. Het nieuwe personage, genaamd Falke, zal vanaf 24 april in de Arcade Edition van de game beschikbaar zijn. Bekijk de trailer van Falke bovenaan de pagina.

  Nieuw Street Fighter V personage is volgende week gratis

  Tere ere van de release van Street Fighter V: Arcade Edition zal er een nieuw Street Fighter V personage gratis te spelen zijn. Het gaat om het personage Sakura.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.