Street Fighter IV

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Vechten

  Gemaakt door Dimps, Capcom & Capcom Production Studio 1 en uitgegeven door Capcom & Capcom Production Studio 1

  9

  Street Fighter IV Artikelen

  De top 10 gekste vechtgame characters - De raarste rammers!

  Vechtgames staan bekend om hun kleurrijke cast aan vechtersbazen. Soms slaat kleurrijk zelfs om in bizar, en komt de vraag in je op hoe ontwikkelaars tot dit karakter zijn gekomen. Hier zijn de 10 gekste vechtgame characters.

  De meest sexy outfits van game babes!

  Vrouwen zijn altijd al vast onderdeel geweest van games. Ontwikkelaar hebben allerlei prachtige vrouwen gecreëerd, met mooie bijbehorende outfits. Daarom hier de meest sexy outfits van game babes!

  Top 15 babes in games

  Zoals beloofd komen we met een overzicht van de mooiste vrouwen in videogames. Of je nu inspiratie nodig hebt voor je cosplayoutfit, of gewoon even lekker wilt ontspannen met een paar mooie vrouwen: deze special is voor jou. Geniet, en houd het netjes.

  Street Fighter IV Review

  De Street Fighter franchise heeft lange tijd geregeerd als rechtmatige koning onder de vechtspellen, maar is uiteindelijk langzaam van de troon verdwenen. Capcom wil de troon nu heroveren met het vierde deel uit de Street Fighter franchise. Zal Street Fighter IV de troon weer op kunnen eisen of zal het spel als hofnar eindigen?

  Street Fighter IV Preview

  Het langverwachte vervolg op Street Fighter III is er dan eindelijk. We hebben het natuurlijk over Street Fighter IV. De 2D-fighter was speelbaar op de Games Convention in Leipzig en wij hebben de demo-versie van de game uitgebreid mogen spelen.

  Street Fighter IV Nieuws

  Capcom presenteert Street Fighter-kunstprints

  In samenwerking met de kunsthandel Cook & Becker presenteert Capcom een officiële collectie kunstprints van de 26-jarige geschiedenis Street Fighter. De collectie bestaat uit designs en promotioneel werk van de tekenaars van de serie.

  Vijf Capcom games voor de prijs van een

  Afgelopen maand verscheen er een mysterieuze Capcom bundel in een webwinkel. Capcom hield zich stil tot vandaag. De uitgever bevestigt dat er een bundel aankomt waarmee je vijf games krijgt voor de prijs van een enkel spel.

  Yoshinoro Ono wil meer Street Fighter games

  Street Fighter kent officieel vier delen, maar intussen natuurlijk veel meer games die een zijverhaal volgen. Yoshinoro Ono, de man achter de Street Fighter games bij Capcom, wil graag nieuwe delen uitbrengen die in de hoofdlijn van de serie lopen. Wellicht zelfs in een free-to-play model.

  Capcom vraagt hulp voor toekomstige Street Fighter games

  Alle Street Fighter fans krijgen de kans om toekomstige Street Fighter games te beïnvloeden. Capcom wil namelijk weten welke karakters favoriet zijn bij het publiek.

  Grote Street Fighter Collector's Set in aantocht

  Om het 25-jarig jubileum te vieren van de vechtserie Street Fighter, komt ontwikkelaar Capcom met de goed gevulde Street Fighter 25th Anniversary Collector’s Set. Deze editie bevat meerdere Street Fighter games samen met nog een aantal goodies.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.