Strange Brigade Nieuws

  Xbox muis en toetsenbord wordt vanaf volgende week ondersteund

  Tijdens het X018 evenement is aangekondigd dat muis en toetsenbord op de Xbox vanaf volgende week wordt ondersteund. Deze ondersteuning is alleen van toepassing op enkele titels, zoals Fortnite en Warface. Razer gaat speciale muizen en toetsenborden ontwikkelen voor de Xbox.

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Sniper Elite 4 maker koopt Radiant Worlds

  Rebellion, het bedrijf achter de Sniper Elite franchise, heeft Radiant Worlds opgekocht. Dat meldt GamesIndustry.biz. Het is niet bekend hoeveel de Sniper Elite 4 maker heeft betaald.

  Eerste Strange Brigade gameplay getoond in trailer

  De game werd onlangs al aangekondigd, maar vandaag hebben we de eerste Strange Brigade gameplay voor jullie. Deze werd op de E3 gedeeld.

  Nieuwe Rebellion game Strange Brigade onthuld

  Er is een nieuwe Rebellion game genaamd Strange Brigade onthuld. Deze nieuwe game komt van de makers achter Sniper Elite. Bekijk de trailer bovenaan de pagina

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.