Stellaris

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Strategie & grand strategy

  Gemaakt door Paradox Development Studio en uitgegeven door Paradox Interactive

  Stellaris Artikelen

  Top 10 beste PC games 2016 die er tot nu toe uitgekomen zijn

  Het eerste half jaar van 2016 zit er alweer op. Als er zo teruggeblikt wordt op wat er dit jaar al uitgekomen is, valt er weinig te klagen. Ook op het gebied van PC gaming zijn de masterrace spelers niet alleen gelaten. Bekijk hier de top 10 beste PC games 2016 die het eerste half jaar uitgebracht zijn.

  Top 6 space games die binnenkort verschijnen

  Games die zich afspelen in de ruimte zijn er al sinds het begin der tijden. Space Invaders, bijvoorbeeld, drong de woonkamers van vele gezinnen binnen in de jaren '70 en '80. Sindsdien zijn science-fiction/space games niet meer weg te denken uit de game wereld. Lees hier naar welke games wij uitkijken in onze top 6 space games die binnenkort verschijnen.

  PC exclusives 2016 - Een overzicht van grote releases

  Hoewel je bij exclusieve games meestal meteen aan consoles denkt, komen er voor de PC ook een hoop exclusives uit. Een hele hoop meer dan voor de consoles, wel te verstaan. Het is dan soms ook lastig een overzicht te krijgen van al deze releases. Check hier de grote PC exclusives 2016 op een rijtje.

  Nieuwe games op gamescom - Welke games zagen we nog niet eerder?

  Tijdens gamescom hoorden we veel nieuws over games die we al kenden, zoals Quantum Break of Star Wars Battlefront. Maar naast de bekende titels werden er ook een heel stel nieuwe games op gamescom aangekondigd. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

  Stellaris Nieuws

  Devil May Cry 5, Kingdom Come en meer op Xbox Game Pass deze maand

  Tijdens de Inside Xbox uitzending van gamescom 2019 zijn niet alleen aankomende grote releases besproken. Je zou het bijna vergeten, maar er is ook aandacht geweest voor bestaande games en games die zeer binnenkort uitkomen. Er komen nog verschillende Xbox Game Pass games bij in augustus.

  Sci-fi aanbiedingen - Korting op No Man's Sky, Elite Dangerous en meer

  Het is Sci-fi Week bij de Humble Store. Deze week zijn er tal van sci-fi aanbiedingen met enorme kortingen, waaronder grote namen als No Man's Sky, Elite Dangerous en Stellaris.

  Stellaris Synthetic Dawn DLC krijgt releasedatum van Paradox

  De nieuwe Stellaris Synthetic Dawn DLC komt op 21 september uit. Dat heeft studio Paradox vandaag bekendgemaakt. De nieuwe uitbreiding voegt een nieuw speelbaar ras toe aan het strategiespel, namelijk robots.

  Stellaris gameplay updates moeten de game breder maken

  Stellaris is afgelopen week verschenen. Ondanks de succesvolle verkoop van de game is er toch wat kritiek verschenen. Veel van de recensies over de game geven kritiek op de middenfase van het spel. Ontwikkelaar Paradox erkent dit probleem en belooft meer content in de aankomende tijd met Stellaris gameplay updates.

  Stellaris verkoopcijfers hoogste aller tijden voor Paradox

  Stellaris, het nieuwe spel van Paradox Interactive heeft op zijn eerste dag alle verkooprecords van de studio gebroken. Op de eerste dag wist Paradox Interactive 200.000 kopien van de game te verkopen. Hiermee zijn de Stellaris verkoopcijfers de hoogste van alle Paradox games in dezelfde tijdsperiode.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.