Steins;Gate 0

  Uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation Vita & PC

  Genres: Avontuur & point & click

  Gemaakt door 5pb. & nitroplus en uitgegeven door PQube

  9

  Steins;Gate 0 Artikelen

  Top 10 beste Nedgame sales - Tijd om op koopjes te jagen

  Dit zijn de tien beste Nedgames sales die op dit moment te vinden zijn via de bekende gamewinkel. Er zijn flink wat aanbiedingen te vinden, maar niet alles kan de beste zijn. Deze tien kun je eigenlijk niet laten liggen en al helemaal niet voor zo'n lage prijs.

  Top 5 beste visual novels - Laat je meevoeren door het verhaal

  Binnenkort kunnen we aan slag met de remaster van The Silver Case. Maar welke visual novels zou je eerst uit moeten proberen? In deze top 5 beste visual novels geven we enkele suggesties.

  Top 5 beste Japanse games van 2016 - Het beste uit het verre Oosten

  Japan is niet alleen het land van tongstrelend eten en mysterieuze tempels, maar ook komen hier geweldige games vandaan. De afgelopen decennia zijn we verwend met games van Nintendo en Sony en dit jaar is dat niet anders. Het beste uit Japan van dit jaar vind je in onze top 5 beste Japanse games van 2016.

  De top 10 beste games van 2016 volgens Laura de Fluiter

  Wie zegt dat vrouwen niet kunnen gamen? Of wie zegt dat vrouwen alleen maar van casual games houden? Onzin natuurlijk! Onze Laura is een gamer in hart en nieren, zo blijkt wel uit de top 10 beste games van 2016 volgens haar!

  Top 7 beste handheld games 2016 - Draagbare kwaliteit

  Naast al het grote geweld dat zich op de home consoles afspeelt, komen altijd ook wat mooie handheld games om de hoek kijken. Ideaal voor onderweg, of simpelweg wanneer je niet per se lang voor een game wil gaan zitten. In onze top 7 beste handheld games 2016 lees je wat de tofste titels van het jaar waren!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.