State of Decay 2

  Uitgebracht voor Xbox One & PC

  Genres: Actie, avontuur, survival horror & role-playing

  Gemaakt door Undead Labs en uitgegeven door Microsoft Studios

  5.5

  State of Decay 2 Artikelen

  State of Decay 2 Heartland uitbreiding (gespeeld op E3)

  Hoe versla je een horde zombies? Hoe zorg jij ervoor dat je overleeft op een planet die geheel naar de klote is? In State of Decay 2 Heartland ben je bezig met vragen die meer beantwoord werden dan ooit daarvoor in State of Decay 2. Zo bleek uit onze E3 game-speelsessie.

  Live action trailers waar wij keer op keer van kunnen genieten

  De trend om van een game een live action trailer te maken wordt steeds groter. Het grote aanbod aan deze trailers werd reeds aangevuld met een live action van Anthem, de nieuwe game van Bioware. De door Neill Blomkamp geregisseerde trailer is een visueel hoogstandje. Van welke andere games kun je genieten in live action? Bekijk hier onze top 10!

  State of Decay 2 gameplay tips voor Daybreak [gespeeld op gamescom]

  State of Decay 2 kwam eerder dit jaar op 22 mei uit en in onze review kun je lezen hoe we de wereld van de game erg levend vonden. Ook waren we te spreken over de State of Decay 2 gameplay, maar met de nieuwe Daybreak DLC gaat die op de schop. Er komt een nieuwe modus aan.

  Het belangrijkste E3 nieuws van zondag 10 juni

  E3 2018 is begonnen en het was gisteren aan Microsoft en Bethesda om flink uit te pakken. Dat hebben de uitgevers dan ook zeker gedaan. Dit is het belangrijkste E3 nieuws van zondag 10 juni.

  State of Decay 2 Review - Overleven op eigen risico

  Wij herinneren het ons nog als de dag van gisteren. We konden heerlijk koppen rammen van massa’s zombies en onze basis verbeteren in State of Decay. In onze State of Decay 2 review lees je of het vervolg ook een goede indruk maakt.

  State of Decay 2 Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  State of Decay 2 patch is zo groot als het spel zelf

  Ontwikkelaar Undead Labs komt vandaag met een nieuwe State of Decay 2 patch, die bedoeld is om de problemen die spelers met het spel hebben op te lossen. De bestandsgrootte van de patch is net groot is als het spel zelf.

  Xbox One X deal - Flinke korting op 4K gamen!

  Er is een grote Xbox One X deal bij bol.com. De aanbiedingen is alleen vandaag geldig. Naast de Xbox One X krijg je er ook een controller bij.

  State of Decay 2 releasedatum bekendgemaakt

  De State of Decay 2 release is bekendgemaakt. Vanaf 22 mei kunnen spelers hordes met zombies verslaan in de game. State of Decay 2 komt naar de PC en Xbox One.

  Sea of Thieves wordt Xbox Game Pass game

  De game is nog niet uit, maar toch heeft Microsoft onthuld dat Sea of Thieves een Xbox Game Pass game wordt. Niet over drie jaar of iets dergelijks, maar gelijk op de dag van de release!

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.