Starlink: Battle for Atlas

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Actie, avontuur, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Ubisoft en uitgegeven door Ubisoft

  8

  Starlink: Battle for Atlas Artikelen

  Top 10 beste Nedgame sales - Tijd om op koopjes te jagen

  Dit zijn de tien beste Nedgames sales die op dit moment te vinden zijn via de bekende gamewinkel. Er zijn flink wat aanbiedingen te vinden, maar niet alles kan de beste zijn. Deze tien kun je eigenlijk niet laten liggen en al helemaal niet voor zo'n lage prijs.

  XGN Maandoverzicht oktober 2018

  Oktober was dé maand van de AAA releases. En Halloween niet te vergeten. Red Dead Redemption 2, Assassin's Creed Odyssey en Call of Duty Black Ops 4 zijn uitgebracht. Daar hebben wij natuurlijk een review over geschreven. Bekijk in dit XGN Maandoverzicht van oktober 2018 wat er allemaal nog meer is uitgebracht!

  Starlink Battle for Atlas Switch Review - Fox redt de dag!

  Waar ruimtereizen voor de gewone man nog enige tijd in de toekomst ligt. Zijn gamers al een aantal jaren gewend aan het privilege om planeten te kunnen verkennen. De nieuwste ruimtereiziger is Starlink Battle for Atlas. Of deze blijft zweven of hopeloos ter aarde stort lees je in deze Starlink Battle for Atlas Switch Review.

  Waarom de Starlink Battle for Atlas gameplay beter is dan we dachten

  Toen we kennis maakten met de gameplay van Starlink Battle for Atlas tijdens E3 2018, wisten we niet zeker wat we precies moesten verwachten van de game. Nu we Starlink nogmaals in een meer uitgebreide setting gespeeld hebben zijn we overtuigd; deze game is veel beter dan het in eerste instantie lijkt.

  Starlink Battle for Atlas details - De wederkomst van Star Fox? [gespeeld op E3]

  Ubisoft wist Star Fox fans van het eerste uur te verrassen met de verschijning van Fox in Starlink: Battle for Atlas. Wij hebben de game op E3 kunnen spelen en dit zijn alle Starlink Battle for Atlas details die ons opvielen!

  Starlink: Battle for Atlas Nieuws

  De komende tijd gratis aan de slag met vier games in de Xbox Free Play Days

  Microsoft weet dat we allemaal binnen zitten en verzacht graag de pijn door wat games gratis beschikbaar te stellen. Dit doet de consolefabrikant via de Free Play Days waarin je nu vier Xbox games tijdelijk gratis speelt. Tenminste, als je een Xbox Live Gold of Game Pass Ultimate abonnement hebt.

  Xbox Spring Sale officieel van start gegaan - Korting op veel games

  De lente is het moment waarop alles in bloei komt te staan en de temperaturen weer langzaam omhoog klimmen. Voor gamers is dit altijd een mooi moment, want het gaat gepaard met verschillende kortingsacties. Een daarvan is de Xbox Spring Sale.

  Beste Intertoys aanbiedingen - De voorjaarssale is begonnen

  De eerste aanbiedingen van de voorjaarssale zijn bekend, ook al zijn staan de aanbiedingen van Black Friday, Sinterklaas en Kerstmis nog op ons netvlies gebrand. In dit artikel vinden jullie de beste aanbiedingen bij Intertoys. Voor alle aanbiedingen kunnen jullie de website van Intertoys bezoeken.

  Starlink Battle for Atlas release bekendgemaakt en Star Fox duikt op

  De Starlink Battle for Atlas release is bekend. Het nieuws werd met de wereld gedeeld tijdens de Ubisoft persconferentie op de E3 beurs in Los Angeles. Samen met de releasedatum werd ook ander nieuws omtrent de game onthuld.

  Ubisoft E3 line up bekendgemaakt - deze games komen aan bod!

  De E3 komt steeds dichterbij en zodoende krijgen we ook steeds meer informatie over wat we op de E3 kunnen verwachten. De Ubisoft E3 line up is nu ook bekend. Het is een flinke lijst met titels die in de spotlights komen te staan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.