Stardew Valley Nieuws

  De top 5 beste pixel art games op een rij

  Games waarvan je de pixels kan tellen. Je kent ze wel! Zijn games zoals dit verleden tijd? Of zijn er in de afgelopen jaren een paar parels tevoorschijn gekomen. Je leest het hier in onze top 5 pixel art games!

  Fortnite Nintendo Switch is de meest gespeelde game van 2018 op de console

  2018 was een goed jaar voor de Nintendo Switch. Met een groot aanbod aan toffe games, heeft Nintendo de meest gespeelde games op de Switch bekendgemaakt met Fortnite op nummer één. Ook games als The Legend of Zelda; Breath of the Wild, Pokémon Let's Go en Super Smash Bros Ultimate kunnen niet uit het lijstje ontbreken.

  Stardew Valley iOS komt deze maand uit

  ConcernedApe heeft onthuld dat Stardew Valley van 24 oktober beschikbaar is voor iOS. Het zal een volledige game zijn, die vanuit de Apple Store te downloaden is. De boerenlevensimulator zal € 8,99 gaan kosten, maar er zullen verder geen digitale aankopen beschikbaar zijn.

  Stardew Valley multiplayer komt volgende maand

  Stardew Valley multiplayer verschijnt volgende maand in de PC-versie van het spel. Multiplayer wordt door middel van een gratis update aan het spel toegevoegd. De update is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux.

  Stardew Valley Multiplayer komt misschien volgende maand

  Het lijkt erop dat de Stardew Valley multiplayer modus er binnenkort aan zit te komen. In een update laat de ontwikkelaar achter de game weten dat, op zijn vroegst, de modus al volgende maand moet verschijnen.

  Stardew Valley multiplayer beta binnenkort te verwachten

  Volgens ontwikkelaar Concerned Ape kunnen we binnenkort een Stardew Valley multiplayer beta verwachten. De multiplayer versie is nu namelijk in een van de laatste fases van ontwikkeling.

  Stardew Valley multiplayer modus komt steeds dichterbij

  In 2016 werd bekend dat er een multiplayer modus aan zit te komen voor Stardew Valley. Eric Borne, maker van de game, heeft nu meer beelden en informatie over de aankomende Stardew Valley multiplayer modus.

  Aankomende Stardew Valley Update bevat nieuwe decoraties

  Er is een nieuwe Stardew Valley update op komst. Deze voegt veel nieuwe dingen toe. Zo komen er nieuwe decoratie spulletjes die je boerderij unieker maken.

  Pelican Town uit Stardey Valley nagemaakt in De Sims 4

  Ben jij altijd benieuwd geweest naar hoe Pelican Town, het stadje waar Stardey Valley zich deels afspeelt, eruit ziet in De Sims 4? Dan komt dit nieuwtje als geroepen, want het is nagebouwd in De Sims 4.

  Stardew Valley update zal singleplayer uitbreiden

  Wie niet genoeg kan krijgen van het verzorgen van plantjes, dieren en dorpsgenoten, kan opgelucht ademhalen. Een grote aankomende Stardew Valley update zal namelijk de singleplayer flink uitbreiden!

  Stardew Valley multiplayer modus komt begin 2018

  De boerderijsimulator Stardew Valley is inmiddels een tijdje uit voor PC en sinds een maandje ook op consoles te spelen. Vandaag toont maker ConcernedApe een screenshot van de aankomende Stardew Valley multiplayer modus.

  Stardew Valley Switch releasedatum bekendgemaakt

  Ontwikkelaar ConcernedApe heeft de Stardew Valley Switch releasedatum aangekondigd. Het spel zal 5 oktober al naar de Nintendo Switch komen.

  Stardew Valley 1.1 update is nu live

  De razendpopulaire indie game Stardew Valley kreeg gisteravond een grote update. De Stardew Valley 1.1 update brengt een groot aantal nieuwe features en bugfixes. Stardew Valley is een RPG waar de speler van een oude boerderij een goedlopend bedrijf moet maken.

  Stardew Valley multiplayer en console port bij volgende updates

  Ontwikkelaar Eric Barone heeft een serie van updates aangekondigd voor zijn enorm populaire indie game Stardew Valley. Barone komt met het nieuws dat er in ieder geval een content update komt, daarna Stardew Valley multiplayer opties alsmede ports naar PlayStation 4 en Xbox One.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.