StarCraft Artikelen

  Dit zijn de beste games die in 1998 uitkwamen

  1998, het is alweer twintig jaar geleden. In 1998 werden de games nog gespeeld op vooral de PlayStation, Dreamcast en Nintendo 64. Er zijn in dit jaar heel veel goede spellen uitgekomen, zoals Street Fighter Alpha 3 en Pokémon Yellow. Maar ook deze tien toppers, want dit zijn de beste games uit 1998.

  Top 5 remastered games 2017 - Beleef je jeugd opnieuw

  Er komen dit jaar een aantal remastered games aan waar wij met smart op wachten. In deze special zetten we vijf van deze games op een rij. We bespreken de originele games en kijken daarnaast ook wat er is veranderd aan deze remastered games.

  Blizzard Entertainment games - Een terugblik op de afgelopen 25 jaar

  Blizzard Entertainment, een van de bekendste ontwikkelaars in de game-industrie, is deze week 25 jaar oud geworden. Al een kwart eeuw levert Blizzard fantastische games waar zij met hart en ziel aan werkt. Het is een mooi moment om een terug te blikken op 25 jaar aan Blizzard Entertainment games.

  Top 5 beste Blizzard games

  Blizzard is al jarenlang producent van zeer succesvolle gamefranchises. Warcraft, Diablo en StarCraft zijn allemaal door Blizzard in het leven geroepen en games die hieruit voortvloeien zijn dan ook immens populair. Wij hebben een top 5 beste Blizzard games samengesteld.

  De beste overlappingen in Blizzard games

  Elke ontwikkelaar of uitgever die veel titels op zijn naam heeft staan doet het wel eens: een easter egg of overlapping stoppen van hun eigen game in een andere game. Ook Blizzard staat hier bekend om en wij zetten de vijf beste overlappingen in Blizzard-games op een rijtje.

  Top 5 coolste pantsers in games - Kleren maken de man

  In games heb je de vaak de beschikking over hele gave wapens, maar wat als je vijanden die ook hebben? In dat geval heb je bescherming nodig. Er zijn genoeg spellen waarin je speciale harnassen of pakken aantrekt, maar welke zijn het beste? Je leest het in deze top 5 van de coolste pantsers in games!

  De geschiedenis van belangrijke game-ontwikkelaars

  Inmiddels uitgegroeid tot bedrijven die miljoenen, zo niet miljarden waard zijn, begonnen al deze triple A ontwikkelaars als kleine nietszeggende gamebedrijven. Wij vertellen hier kort het oorsprongsverhaal van vijf ontwikkelaars die niet meer weg te denken zijn uit de game-industrie.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.