StarCraft II: Wings of Liberty Nieuws

  BlizzCon 2018 ticketsale en data aangekondigd

  Blizzard heeft de BlizzCon 2018 ticketsale aangekondigd. Ook is bekend wanneer en waar het evenement gehouden zal worden. Informatie over games zoals StarCraft II, Heroes of the Storm en World of Warcraft is daar terug te vinden.

  StarCraft 20 jaar - Meerdere in-game cadeaus verkrijgbaar deze maand

  Nu StarCraft 20 jaar bestaat, krijgen veel games gemaakt door ontwikkelaar Blizzard nieuwe content gebaseerd op het StarCraft universum. Spelers van onder meer Overwatch, StarCraft II en Diablo III zullen vanaf 6 maart getrakteerd worden op verse content.

  Fnatic wint Intel Extreme Masters 2018 na winst op FaZe

  Drie dagen lang was het knallen geblazen tijdens de Intel Extreme Masters 2018 waar de grootste en beste eSports teams met elkaar de strijd aan gingen. Niet alleen stond er een titel klaar voor de winnaar, maar ook het prijzengeld loog er niet om. Het beste Counter-Strike Global Offensive team ging er namelijk met een kwart miljoen dollar vandoor.

  Starcraft 2 Free-To-Play nu beschikbaar voor PC

  Starcraft 2 Free-To-Play is nu beschikbaar op PC. De game komt compleet met verhaalmodus, co-op missies en een versus modus.

  Binnenkort wordt StarCraft 2 gratis voor iedereen

  De populaire RTS-game van Blizzard zal nog deze maand voor niets te spelen zijn. Dat StarCraft 2 gratis wordt, werd op Blizzcon aangekondigd.

  StarCraft 2 warchests introduceren onder andere nieuwe skins

  De StarCraft 2 warchests zijn onderweg. Deze digitale kisten zitten vol met items maar zo moeten ze niet gezien worden. Je koopt ze namelijk en moet daarna ook nog je best doen om de items te unlocken. Tot 4 oktober zijn de kisten te koop.

  De stop wordt uit de Blizzard XP en Vista support getrokken

  Speel jij Diablo III, Starcraft II of andere Blizzard games nog op een Windows XP of Vista? Upgrade dan maar snel. Binnenkort stopt de Blizzard XP en Vista support.

  Gratis StarCraft 2 Wings of Liberty weggeven door Blizzard

  Blizzard geeft enkele willekeurige gebruikers van Battle.net een gratis versie van StarCraft 2. Meerdere gebruikers melden dit op Reddit. Waarom Blizzard gratis StarCraft 2 Wings of Liberty weggeeft is niet duidelijk.

  Diablo 20th anniversary events in alle Blizzard games

  Diablo bestaat 31 december 20 jaar en dat is voor Blizzard reden voor een feestje. De ontwikkelaar viert in al haar games Diablo 20th anniversary events. Vanaf volgende maand kunnen spelers in alle Blizzard games extra content verwachten.

  Blizzard Black Friday Deals laat je een hoop geld besparen

  Blizzard Black Friday deals bieden kortingen op een aantal Blizzard games waaronder World of Warcraft, Overwatch, StarCraft 2 en Heroes of the Storm.

  Blizzard behaalt grootste aantal maandelijkse spelers

  Blizzard onthult in haar fiscaal rapport dat het grootste aantal actieve online spelers ooit is gehaald. Het gaat hier om het aantal van het derde kwartaal van 2016 met een totaal van 42 miljoen maandelijks actieve spelers.

  Langstlopende StarCraft toernooi StarCraft ProLeague stopt

  De StarCraft ProLeague is stopgezet, dat kondigt de Korean e-Sports Association (KeSPA) aan. De StarCraft ProLeague was het langstlopende StarCraft toernooi met 14 seizoenen. Naast het stopzetten van de Starcraft ProLeague stopt KeSPA ook met het managen van vijf StarCraft pro-teams.

  StarCraft HD Remaster game zou in de maak zijn

  Volgens een Koreaanse nieuwssite zou er een StarCraft HD Remaster game in de maak zijn bij Blizzard. Reden hiervoor zou zijn dat de eerste StarCraft game van 18 jaar geleden nog altijd immens populair is.

  StarCraft II patch 3.3 brengt mutaties tot leven

  StarCraft II, de RTS van Blizzard Entertainment, wordt nog steeds een hoop gespeeld. De StarCraft II patch 3.3 voegt dan ook een aantal nieuwe features toe om de competitieve game weer wat frisser te maken.

  Starcraft eSports wereldkampioen gearresteerd voor matchfixing

  Match fixing is iets waarbij mensen vooral aan traditionele sporten denken, toch is het vaker ook digitaal gaande dan in eerste instantie wordt gedacht. Vandaag werd bekend dat een Starcraft eSports wereldkampioen is gearresteerd vanwege match fixing.

  Starcraft 2 patch 3.2.0 en Nova Covert Ops komen vandaag uit

  Nova Covert Ops, is de nieuwste singleplayer campaign uit het Starcraft 2 verhaal en is nu live. Nova Covert Ops bestaat uit 3 missiepacks. De eerste van de drie is met de Starcraft 2 patch 3.2.0 van Blizzard online gegaan.

  StarCraft 2 Nova Covert Ops pre-order kan nu geplaatst worden

  Als je een StarCraft 2 Nova Covert Ops pre-order wil plaatsen, dan kan dat vanaf nu. Het eerste deel van deze driedelige DLC wordt op of voor 19 juni 2016 verwacht. Personage Nova staat in deze DLC centraal.

  StarCraft II matchfixing aan het licht gekomen

  In Zuid-Korea zijn meerdere personen gearresteerd die betrokken waren bij StarCraft II matchfixing. De betrokkenen hebben een levenslange ban gekregen van de Koreaanse eSports associatie (KeSPA).

  Blizzcon 2015 opening via Xbox One stream

  De Blizzcon 2015 opening kan je gratis bekijken via een Xbox One stream. Mocht je nog twijfelen of je een digitaal kaartje wil kopen voor Blizzcon 2015, dan kan het bekijken van de opening je mogelijk overtuigen.

  Vijfde verjaardag StarCraft 2 gevierd door Blizzard

  Het is vijf jaar geleden dat StarCraft 2: Wings of Liberty uitkwam en daarom zal Blizzard dit de komende tijd vieren. Op verschillende manieren wil Blizzard tijdens deze vijfde verjaardag StarCraft 2 spelers van de game laten belonen.

  StarCraft 2 Battle Chest - nu verkrijgbaar

  Met zo'n 7 miljoen spelers heeft StarCraft 2 een plekje geclaimd in de real-time stategie game geschiedenis. Nu is het tijd om de intensiteit van de interplanetaire oorlog te ervaren met de StarCraft 2 Battle Chest.

  Starcraft II speler gediskwalificeerd na 'verkrachtings-tweet'

  Professioneel Starcraft speler Mihaylo Hayda is gediskwalificeerd van een Starcraft II kwalificatiewedstrijd nadat hij een controversiële Tweet stuurde.

  Heroes of the Storm verwelkomt StarCraft II-personage Zagara

  De technische alpha van Blizzards MOBA Heroes of the Storm (HotS) heeft StarCraft II-personage Zagara aan de game toegevoegd. Daarmee is het character roster van HotS in de alfafase compleet.

  StarCraft 2 wedstrijden volgen in Melkweg

  De community van Starcraft 2 is heel erg actief, van de professionals tot aan de amateurs, iedereen doet en leeft mee. Voor deze game worden verschillende toernooien gehouden, waaronder DreamHack, een Europees toernooi welke eind deze maand zijn ontknoping kent.

  Blizzard voegt Spawning toe aan Starcraft II

  Wil je een vriend die geen Starcraft II heeft wel mee laten spelen? Dan komt het Spawning systeem dat Blizzard aan de real-time strategie game toegevoegd heeft goed uit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.