StarCraft II: Wings of Liberty Artikelen

  Tweakers Gaming Live eSports toernooien met Fortnite en Hearthstone

  Rustig een potje gamen, eSports toernooien en cosplay: het is er allemaal op het Tweakers Gaming Live evenement. Van vrijdag 9 november tot en met zondagavond 11 november vindt dit evenement plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Dit zijn alle eSports toernooien die er in dit weekend worden georganiseerd.

  Top 10 best verdienende Nederlandse eSporters

  eSports is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Wanneer je echt heel goed bent, kun je er tegenwoordig ook je boterham mee verdienen. Er is ook een aantal Nederlandse eSporters die een aardig zakcentje hebben verdiend door het spelen van games. Dit zijn de top 10 best verdienende Nederlandse eSporters.

  Top 10 populairste eSports games van dit moment

  Met een paar vrienden thuis via LAN-verbinding spelletjes spelen, hier is het zaadje geplant voor wat vele jaren later een miljoenenindustrie zou worden. eSports is populair, vooral onder millennials, en vormt een belangrijke tak van de gamingwereld. Maar wat zijn nou de populairste eSports games van dit moment?

  Starcraft 2 Free-to-Play - Interview met Christopher Reed

  Eén van de grote aankondigen op Blizzcon is het nieuws dat Starcraft II vanaf volgende week voor iedereen gratis zal zijn. Wij gingen om tafel zitten met Lead UI Designer Christopher Reed om met hem over Starcraft 2 Free-to-Play te praten en meer in dit interview.

  Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  Vijf redenen waarom games van Blizzard Entertainment nooit vervelen!

  Iedereen heeft wel zijn favoriete ontwikkelaar of uitgever in de gamewereld. Je vindt simpelweg elke game die een ontwikkelaar maakt of uitbrengt bij voorbaat al goed en voor velen zal dat, net als ondergetekende, Blizzard Entertainment zijn. Lees hier waarom games van Blizzard Entertainment zo tof zijn en nooit vervelen!

  Starcraft 2 gameplay - In gesprek over de toekomst van de serie

  Vorig jaar kwam Starcraft 2 Legacy of the Void uit, de laatste uitbreiding voor de Starcraft 2-serie. Maar hoe gaat het nu verder met de Starcraft 2 gameplay? Daarover sprak XGN.nl met Chris Sigaty, Lead Producer van Starcraft 2, en Matt Morris, de Lead Co-op Designer.

  Blizzard Entertainment games - Een terugblik op de afgelopen 25 jaar

  Blizzard Entertainment, een van de bekendste ontwikkelaars in de game-industrie, is deze week 25 jaar oud geworden. Al een kwart eeuw levert Blizzard fantastische games waar zij met hart en ziel aan werkt. Het is een mooi moment om een terug te blikken op 25 jaar aan Blizzard Entertainment games.

  XGN Game Awards 2015 - De nominaties per categorie

  Binnenkort kunnen jullie allemaal stemmen op de XGN Game Awards 2015. Je kunt hier een hoop toffe prijzen mee winnen, dus schroom niet en breng je stem uit! De verschillende games waar je op kan stemmen, evenals de verschillende categorieën vind je in dit overzicht.

  Top 10 beste Black Friday PC deals tot nu toe

  Deze vrijdag is het Black Friday, de dag die normaliter gepaard gaat in Amerika met hoge kortingen op allerlei producten. De leukste producten om korting op te krijgen zijn natuurlijk game gerelateerd. De beste Black Friday deals voor de Xbox One en PS4 hebben we al voor je bekendgemaakt: hier vind je de beste Black Friday PC deals!

  Top 5 beste Blizzard games

  Blizzard is al jarenlang producent van zeer succesvolle gamefranchises. Warcraft, Diablo en StarCraft zijn allemaal door Blizzard in het leven geroepen en games die hieruit voortvloeien zijn dan ook immens populair. Wij hebben een top 5 beste Blizzard games samengesteld.

  Blizzcon 2015 verwachtingen - een hoop nieuwigheden

  Het jaarlijkse evenement waar hordes Blizzard fans op afkomen is Blizzcon. Dit evenement dat geheel gewijd is aan Blizzard games vindt dit jaar plaats op 6 en 7 november in Anaheim. Wat kunnen we dit jaar verwachten op Blizzcon? Lees het hier in onze Blizzcon 2015 verwachtingen.

  De beste overlappingen in Blizzard games

  Elke ontwikkelaar of uitgever die veel titels op zijn naam heeft staan doet het wel eens: een easter egg of overlapping stoppen van hun eigen game in een andere game. Ook Blizzard staat hier bekend om en wij zetten de vijf beste overlappingen in Blizzard-games op een rijtje.

  De top 10 StarCraft 2 units - groot, glibberig en gevaarlijk

  De Protoss komen in beweging: Aiur moet terug worden veroverd. Gaat het lukken om de besmette planeet te verlossen van de Zerg? Ter gelegenheid van de komst van Legacy of the Void in november hebben we in deze special de top 10 StarCraft 2 units voor je op een rijtje gezet.

  Top 10 beste stemacteurs in games - Een lust voor het oor

  Een gamefiguur kan er zeer realistisch uitzien, maar zonder geluid is hij of zij niet zo interessant. In deze top 10 beste stemacteurs in games noemen we daarom een paar mensen die virtuele personages echt tot leven wekken!

  Top 5 coolste pantsers in games - Kleren maken de man

  In games heb je de vaak de beschikking over hele gave wapens, maar wat als je vijanden die ook hebben? In dat geval heb je bescherming nodig. Er zijn genoeg spellen waarin je speciale harnassen of pakken aantrekt, maar welke zijn het beste? Je leest het in deze top 5 van de coolste pantsers in games!

  Top eSports games - DOTA 2, LoL en StarCraft II

  Gamen op professioneel niveau: wie droomt er niet van? De e-Sports business lijkt exponentieel te groeien en bereikt steeds meer mensen dankzij de opkomst van streaming sites zoals Twitch enerzijds, en de verbeterde internettoegang en snelheid bij de kijkers thuis anderzijds.

  BlizzCon 2014, alles wat je moet weten

  Vanavond is het zover. De aftrap van BlizzCon 2014. Het jaarlijks terugkerende evenement komt van ontwikkelaar Blizzard Entertainment. Maar wat gebeurt er allemaal tijdens zo'n weekend en wat kun je zelf meemaken als het evenement in Californië is?

  De geschiedenis van belangrijke game-ontwikkelaars

  Inmiddels uitgegroeid tot bedrijven die miljoenen, zo niet miljarden waard zijn, begonnen al deze triple A ontwikkelaars als kleine nietszeggende gamebedrijven. Wij vertellen hier kort het oorsprongsverhaal van vijf ontwikkelaars die niet meer weg te denken zijn uit de game-industrie.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.