StarCraft

  Uitgebracht voor PC

  Gemaakt door Blizzard Entertainment en uitgegeven door Blizzard Entertainment

  StarCraft Artikelen

  Dit zijn de beste games die in 1998 uitkwamen

  1998, het is alweer twintig jaar geleden. In 1998 werden de games nog gespeeld op vooral de PlayStation, Dreamcast en Nintendo 64. Er zijn in dit jaar heel veel goede spellen uitgekomen, zoals Street Fighter Alpha 3 en Pokémon Yellow. Maar ook deze tien toppers, want dit zijn de beste games uit 1998.

  Top 5 remastered games 2017 - Beleef je jeugd opnieuw

  Er komen dit jaar een aantal remastered games aan waar wij met smart op wachten. In deze special zetten we vijf van deze games op een rij. We bespreken de originele games en kijken daarnaast ook wat er is veranderd aan deze remastered games.

  Blizzard Entertainment games - Een terugblik op de afgelopen 25 jaar

  Blizzard Entertainment, een van de bekendste ontwikkelaars in de game-industrie, is deze week 25 jaar oud geworden. Al een kwart eeuw levert Blizzard fantastische games waar zij met hart en ziel aan werkt. Het is een mooi moment om een terug te blikken op 25 jaar aan Blizzard Entertainment games.

  Top 5 beste Blizzard games

  Blizzard is al jarenlang producent van zeer succesvolle gamefranchises. Warcraft, Diablo en StarCraft zijn allemaal door Blizzard in het leven geroepen en games die hieruit voortvloeien zijn dan ook immens populair. Wij hebben een top 5 beste Blizzard games samengesteld.

  De beste overlappingen in Blizzard games

  Elke ontwikkelaar of uitgever die veel titels op zijn naam heeft staan doet het wel eens: een easter egg of overlapping stoppen van hun eigen game in een andere game. Ook Blizzard staat hier bekend om en wij zetten de vijf beste overlappingen in Blizzard-games op een rijtje.

  StarCraft Nieuws

  BlizzCon 2018 ticketsale en data aangekondigd

  Blizzard heeft de BlizzCon 2018 ticketsale aangekondigd. Ook is bekend wanneer en waar het evenement gehouden zal worden. Informatie over games zoals StarCraft II, Heroes of the Storm en World of Warcraft is daar terug te vinden.

  StarCraft 20 jaar - Meerdere in-game cadeaus verkrijgbaar deze maand

  Nu StarCraft 20 jaar bestaat, krijgen veel games gemaakt door ontwikkelaar Blizzard nieuwe content gebaseerd op het StarCraft universum. Spelers van onder meer Overwatch, StarCraft II en Diablo III zullen vanaf 6 maart getrakteerd worden op verse content.

  Man vindt StarCraft sourcecode en wordt beloond door Blizzard

  De StarCraft sourcecode vinden en daarna bedolven worden onder cadeaus van ontwikkelaar Blizzard. Dat ervoer Redditgebruiker Khemist49 de afgelopen maand. Hij vond de gouden disc met daarop de originele StarCraft.

  StarCraft patch maakt game gratis en moderner

  De StarCraft patch die sinds vandaag live is, maakt de game geheel gratis te downloaden. Ook zorgt de update ervoor dat de game moderner is. Ook de uitbreiding Brood War is geheel gratis te verkrijgen.

  StarCraft gratis te downloaden in update

  Eerder brachten wij al verslag uit dat Blizzard een de oorspronkelijke StarCraft in een nieuw jasje gaat steken in een remaster. Nu zal het originele spel in de legendarische RTS serie StarCraft gratis te downloaden zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.