Starbound

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Avontuur, platformer & simulatie

  Gemaakt door Chucklefish en uitgegeven door Chucklefish

  Starbound Artikelen

  Steam Winter Sale 2016 games - De beste vergeten koopjes

  De Steam Winter Sale is weer hier. We kunnen dus weer flink veel PC-games binnenhalen voor een lage prijs. We hebben al een lijst gemaakt de beste Steam Winter Sale 2016 aanbiedingen, maar nu gaan we een kijkje nemen naar de games waar je misschien niet meteen aan denkt. Dit zijn de beste vergeten Steam Winter Sale 2016 games!

  Starbound Nieuws

  Starbound verkoop behaalde 2,5 miljoen in 2016

  De indie game Starbound is 2,5 miljoen keer verkocht in 2016, dat maakt ontwikkelaar Chucklefish Games bekend op de officiële Starbound website. De ontwikkelaar laat weten erg blij te zijn met deze mijlpaal van de Starbound verkoop. Ook laat Chucklefish weten bezig te zijn met een Starbound update.

  Starbound release kondigt einde Early Access aan

  Chucklefish, de ontwikkelaar van Starbound, heeft aangekondigd dat de Starbound release binnenkort zal plaatsvinden. Dit houdt in dat de game als volledige game zal worden uitgebracht en niet meer in Early Access beschikbaar zal zijn.

  Makers van Starbound werken aan nieuw project

  De makers van Starbound, Chucklefish, hebben plannen aangekondigd voor een nieuwe game. Samen met een nieuw team gaan zij aan de slag met een piratengame.

  Nieuwe wapens en modi voor Starbound

  De indie-game Starbound doet het qua verkoopaantallen hartstikke goed, terwijl de game alleen nog maar in bèta is en verkrijgbaar via het Steam Early Access-programma. Toch komt de ontwikkelaar nu met een update die verschillende extra elementen toevoegt.

  Starbound verkoopt meer dan 1 miljoen keer

  De sandboxgame Starbound is al meer dan één miljoen keer verkocht, terwijl de game pas een maandje beschikbaar is via Steam Early Access.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.