Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PC

  Genres: Actie, avontuur & role-playing

  Gemaakt door Obsidian Entertainment en uitgegeven door Obsidian Entertainment

  Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords Artikelen

  Geannuleerde Star Wars games - Een kleine geschiedenis

  Onlangs bracht Kotaku het nieuws naar buiten dat EA een Star Wars game had geannuleerd, wat ons helaas niet verbaasde. Ook voordat EA exclusieve rechten had om Star Wars games te maken was er al een lange geschiedenis van annuleringen. We hebben een piepkleine selectie uit de lijst gemaakt.

  Vier manieren waarop The Outer Worlds heeft geleerd van Obsidian's verleden

  Obsidian Entertainment is al zestien jaar lang een vrij grote speler in de gamesindustrie. De gerenommeerde ontwikkelaar heeft gewerkt aan titels die lopen van South Park tot aan hardcore RPG’s als Pillars of Eternity. Voor hun nieuwste game, The Outer Worlds, heeft Obsidian Entertainment goed gekeken naar haar eigen cv en de beste elementen erin verwerkt.

  Op Neem een andere naam-dag wil je de namen van deze 10 game characters

  In games zie je heel wat namen voorbij vliegen. Sommige liggen lekker in de mond en andere zijn een hordeloop voor je tongspieren. Op 13 februari is het 'neem een andere naam' dag. Ter ere daarvan zetten wij de tien game character namen, namen die wij wel een dag willen dragen, op een rijtje.

  Beste backwards compatible games voor Xbox One in 2018

  Assassin’s Creed Odyssey, Call of Duty Black Ops 4 en Battlefield 5 zijn alle drie toffe games die in 2018 uitkomen. Maar ook eerdere spellen uit deze game series zijn tof. Die games en vele andere staan in deze lijst met de beste backwards compatible games in 2018.

  Top 5 beste Steam Machine RPG's - Deze zijn tof

  De Steam Machine biedt een soort tussenweg tussen een PC en een console. Met het apparaat kun je nu op je televisie diverse Steam games spelen. Je maakt hierbij gebruik van de speciale Steam controller. Er zijn heel veel games beschikbaar voor het apparaat, waaronder enkele toffe RPG's. Hier vind je de top 5 beste Steam Machine RPGs.

  Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords Nieuws

  Star Wars Knights of The Old Republic film mogelijk in de maak

  Een van de meest populaire Star Wars games, Knights of the Old Republic krijgt mogelijk een eigen film. De game is al veel gebruikt in stripboeken en ook in The Old Republic MMO, maar tijdens Star Wars Celebration 2019 hebben we gehoor gekregen dat er mogelijk een film in de maak is.

  Nieuwe Star Wars Knights of the Old Republic in de maak door BioWare Austin

  BioWare Austin werkt op dit moment aan de MMO The Old Republic. En de studio is recentelijk begonnen aan een prototype voor de nieuwe Star Wars Knights of the Old Republic game.

  Star Wars games op Steam krijgen flinke korting

  Tijdens de Star Wars Day Steam sale op 4 mei krijgen alle Star Wars games een flinke korting die oploopt tot 77 procent! May the fourth be with you.

  Star Wars Humble Bundle - Star Wars classics voor een prikkie!

  Het is weer tijd voor een nieuwe Humble Bundle sale, met vandaag een hele speciale aanbieding. Met de Star Wars Humble Bundle kan je namelijk een aantal Star Wars classics scoren voor een door jou zelf te bepalen bedrag. The Force is met deze bundel!

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Het is weer 19:00 uur geweest, oftewel tijd voor de nieuwe aanbiedingen van Steam. Wij laten jullie weten welke aanbiedingen er voor vandaag zijn, de aanbiedingen van gister die nog gelden, de flash aanbiedingen en de aanbieding die is gekozen door de community.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.