Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

  Uitgebracht voor PC

  Gemaakt door Raven Software en uitgegeven door Raven Software

  Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy Artikelen

  De top 5 Steam Winter Sale 2015 tips

  De Steam Winter Sale 2015 is in volle gang. Heel veel PC games zijn in de aanbieding tot en met 4 januari. Er zijn wel een aantal titels en bundels die er tijdens deze sale met kop en schouders bovenuit steken. Bekijk hier de top 5 Steam Winter Sale 2015 tips!

  Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy Nieuws

  Star Wars games op Steam krijgen flinke korting

  Tijdens de Star Wars Day Steam sale op 4 mei krijgen alle Star Wars games een flinke korting die oploopt tot 77 procent! May the fourth be with you.

  Star Wars Humble Bundle - Star Wars classics voor een prikkie!

  Het is weer tijd voor een nieuwe Humble Bundle sale, met vandaag een hele speciale aanbieding. Met de Star Wars Humble Bundle kan je namelijk een aantal Star Wars classics scoren voor een door jou zelf te bepalen bedrag. The Force is met deze bundel!

  Source code Jedi Knight II vrijgegeven als afscheidscadeautje LucasArts

  Raven Software heeft de source code vrijgegeven van zowel Jedi Knight II: Jedi Outcast als Jedi Academy. Zie het als een afscheidscadeautje van LucasArts, de studio die vandaag definitief zijn deuren sluit.

  Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy nu digitaal te krijgen voor Mac

  Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy is al een hele tijd uit voor de PC, maar nu is de game dan eindeljk ook voor Apple systemen te krijgen.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.