Star Wars Battlefront 2

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door DICE en uitgegeven door EA Games

  8.5

  Star Wars Battlefront 2 Artikelen

  Geannuleerde Star Wars games - Een kleine geschiedenis

  Onlangs bracht Kotaku het nieuws naar buiten dat EA een Star Wars game had geannuleerd, wat ons helaas niet verbaasde. Ook voordat EA exclusieve rechten had om Star Wars games te maken was er al een lange geschiedenis van annuleringen. We hebben een piepkleine selectie uit de lijst gemaakt.

  Xbox Games with Gold april 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Het is april en de lente is alweer in volle gang. Voor gamers met een Gold abonnement zijn er weer vier games te downloaden, terwijl het zonnetje buiten steeds feller gaat schijnen. Dit zijn de Xbox Games with Gold voor april 2019!

  Beste Playstation Store deals - Titels onder de 10 euro

  De PlayStation Store kent op het moment een gigantisch grote uitverkoop aan games. Naast veel uitbreidingspakketten en kleine games zitten er ook een aantal hele grote namen bij. Lees hier de beste titels van de PlayStation Store deals. Let wel op, deze aanbiedingen gelden tot en met 21 maart.

  Top 10 beste hilarische mods waar je gestrekt van gaat

  Nu dat Xbox One een open modding platform heeft, is het binnenkort mogelijk om al je favoriete games te modden met de meest gekke en rare aanpassingen. Wat zijn de beste en meest hilarische mods? Je leest het in onze top 10 met hilarische mods.

  Star Wars films, series en games - Alles wat we nog kunnen verwachten in de toekomst

  Star Wars is een van de meest geliefde merken ter wereld en er zijn dan ook al veel games, series en films van verschenen. Alleen we zijn nog lang niet klaar met Star Wars, want we krijgen er dit jaar nog meer nieuwe games en films bij. Deze Star Wars films, series en games staan nog op de planning!

  Star Wars Battlefront 2 Nieuws

  PlayStation Plus games augustus 2019 mogelijk gelekt

  Het ziet er naar uit dat de PlayStation Plus games van augustus 2019 al gelekt zijn door de PlayStation Store. Een oplettende gebruiker (via Glitched Africa) zag dat twee games ineens gratis voor hem waren om te downloaden. Beide games konden gratis gedownload worden via PlayStation Plus, zoals aangegeven met het gebruikelijke PlayStation Plus-symbool.

  Star Wars Battlefront 2 voegt Anakin Skywalker toe aan personages

  Na General Grievous, Count Dooku en Obi-Wan Kenobi wordt nu ook Anakin Skywalker aan Star Wars Battlefront 2 toegevoegd. Dit werd aangekondigd in een teaser op Twitter. De update zal op 27 februari 2019 uitkomen op PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Disney EA deal verloopt volgens Disney prima

  De Disney EA deal omtrent de ontwikkeling van Star Wars games gaat volgens Disney best goed. Dit zegt Bob Iger, CEO van Disney in een telefoongesprek. Hij doet deze uitspraak naar aanleiding van de negatieve berichtgeving in het nieuws over de game-uitgever.

  EA Star Wars game gecanceld: vervangende game onderweg

  De Star Wars game waar game-ontwikkelaar EA mee bezig was, is gecanceld. Orca, de naam die de game oorspronkelijk zou krijgen, kostte namelijk te veel werk en de productie duurde te lang. In plaats van deze game willen de ontwikkelaars een andere Star Wars game gaan maken die al veel eerder zal worden uitgebracht.

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.