Star Wars: Battlefront

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & shooter

  Gemaakt door DICE en uitgegeven door Electronic Arts

  7.5

  Star Wars: Battlefront Artikelen

  Geannuleerde Star Wars games - Een kleine geschiedenis

  Onlangs bracht Kotaku het nieuws naar buiten dat EA een Star Wars game had geannuleerd, wat ons helaas niet verbaasde. Ook voordat EA exclusieve rechten had om Star Wars games te maken was er al een lange geschiedenis van annuleringen. We hebben een piepkleine selectie uit de lijst gemaakt.

  Top 10 best verkochte Xbox One games - houden de exclusives de eer hoog?

  Hoe doen de Xbox One exclusives het in een lijst met de best verkochte Xbox One games? Kunnen spellen als Halo en Gears of War de eer van Xbox hooghouden of staat er een multiplatform game op één? Wij zochten het uit!

  Gratis Origin Access games overzicht - Wat heeft de Vault te bieden?

  De meeste mensen kennen EA Access vast wel. Wat velen waarschijnlijk niet weten, is dat er ook een PC equivalent van de service is: Origin Access. Beide diensten doen eigenlijk hetzelfde, maar de gratis games verschillen wel. De gratis Origin Access games zetten we in dit artikel voor je op een rijtje!

  Top 10 beste vervoermiddelen in games - In stijl de wereld rond

  Een wereld in een game ontdekken kan op veel manieren. Zo kun je uiteraard te voet gaan, maar is het niet veel te vermoeiend? Lees hier onze top 10 beste vervoermiddelen in games.

  Valentijnskaarten voor gamers - Verras jouw Valentijn in stijl!

  De dag van de liefde is een feit. Wat is nu een leukere manier om je liefje te verrassen, dan door een toffe Valentijnskaart te sturen? Voor de gamers onder ons zijn er gelukkig veel geschikte kaarten te vinden. Wij zetten hier 10 leuke Valentijnskaarten voor gamers op een rijtje.

  Star Wars: Battlefront Nieuws

  Disney EA deal verloopt volgens Disney prima

  De Disney EA deal omtrent de ontwikkeling van Star Wars games gaat volgens Disney best goed. Dit zegt Bob Iger, CEO van Disney in een telefoongesprek. Hij doet deze uitspraak naar aanleiding van de negatieve berichtgeving in het nieuws over de game-uitgever.

  Star Wars Battlefront season pass gratis beschikbaar

  De Star Wars Battlefront season pass is met Xbox Live Gold en in de PlayStation Store gratis beschikbaar om te downloaden.

  Star Wars Battlefront multiplayer biedt dit weekend dubbel XP

  De Star Wars Battlefront multiplayer biedt gamers dit weekend bijna drie dagen dubbel XP. Het weekend is al begonnen en zal zondag om 11 uur 's ochtends weer aflopen. De game kwam op 19 november van 2015 uit.

  EA biedt een Origin Access gratis trial van 1 week aan voor de PC

  Vanaf vandaag kun je de Origin Access service van EA gratis proberen met de Origin Access gratis trial. Je kunt dan namelijk gratis gebruik maken van Origin Access service op de PC voor 7 dagen voor de belangrijkste EA games.

  Star Wars Battlefront support blijft bestaan

  Het is geen geheim dat er een nieuwe Star Wars Battlefront game aan zit te komen. Gisteren werd er meer informatie over de game bekendgemaakt en dat zorgde voor veel zorgen bij verschillende fans. Dit had met name te maken over het feit dat de Star Wars Battlefront support nu mogelijk tot zijn einde was gekomen.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.