Star Trek: Bridge Crew Artikelen

  Star Trek Bridge Crew The Next Generation DLC Review - Op avontuur!

  Star Trek fans kunnen hun hart ophalen in de nieuwe uitbreiding voor Bridge Crew. Hierin staat namelijk The Next Generation serie centraal. De Star Trek Bridge Crew The Next Generation DLC review brengt je op de hoogte van alle nieuwe avonturen die je met de uitbreiding kunt beleven!

  Top 7 beste VR games 2017 - Gamen in een andere wereld

  Gamen in VR is een unieke ervaring. Je voelt kogels langs je oren vliegen, beleeft actie nog intenser en vergeet de echte wereld in zijn geheel. Virtual reality is een ervaring op zich en 2017 heeft genoeg pareltjes binnen het genre mogen omarmen. De hoogste tijd om de beste VR games 2017 onder de loep te nemen!

  Star Trek Bridge Crew Review - Een uniek ruimteavontuur

  Star Trek is terug van weggeweest en wel als VR-titel. Kom samen en creëer een bemanning van vier man om op pad te gaan in de U.S.S. Aegis. Deze titel is dan ook echt bedoeld voor de co-op. De Star Trek Bridge Crew review bespreekt alle aanwezige content en vertelt je of de nieuwe titel het aanschaffen waard is.

  De 6 beste VR games 2017 - Toffe titels om naar uit te kijken

  Virtual Reality wordt alsmaar populairder en de ontwikkelingen op dit gebied worden steeds groter en beter. Maar welke games moeten we in 2017 in de gaten houden? Lees hier wat de beste VR games 2017 zijn.

  Star Trek Bridge Crew Preview - Volwaardige VR game

  De PlayStation VR heeft op het moment een klein aantal toppers. Gelukkig komt daar op 30 mei 2017 een nieuwe science-fiction titel bij. Wij hebben een aantal elementen uit de game al mogen testen op het kantoor van Ubisoft. Je leest er alles over in deze Star Trek Bridge Crew preview.

  Star Trek Bridge Crew hands-on - Teamwork vereist in de ruimte

  Star Trek is weer helemaal populair geworden sinds de reboot van J.J. Abrams, en ook het jongere publiek wordt weer aangetrokken. Dat zagen we ook aan de filmgame die werd gemaakt, maar helaas zwaar flopte. Kan de nieuwe VR-titel het beter doen? Lees het in onze Star Trek Bridge Crew hands-on.

  Top 10 E3 VR Games - Virtual Reality op z'n best

  Naast de conventionele console en PC games waren er ook genoeg E3 VR games te zien dit jaar. Maar welke E3 VR games waren nu het beste? Je leest het hier in onze top 10 E3 VR games; de titels die je in de gaten moet houden.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.