Star Trek Artikelen

  Star Trek Review

  Ter gelegenheid van het uitkomen van een film komt er zo nu en dan nog wel eens een game over uit. Nu komt er binnenkort een nieuwe Star Trek film in de bios en daar zitten duizenden Trekkies al met smart op te wachten. Om het verhaal wat te verduidelijken is er ook een Star Trek game uitgekomen. Of deze game lang en voortvarend leeft of eerder brandend ten onder gaat zoals de meeste filmgames, kun je in deze recensie lezen.

  Star Trek: The - Video Game Preview

  “To boldly go where no one has gone before.” De missie van het ruimteschip Enterprise. En ook die van Paramount Pictures, dat met het komende Star Trek: The Video Game de ultieme samensmelting van game en film wil bieden. Wij gingen er alvast mee aan de slag om te kijken of Kirk en Spock ook in gamevorm een goed duo vormen.

  Star Trek Preview

  In het begin van 2013 kun je je ruimtepak weer aantrekken en je schip klaarmaken voor vertrek, dan verschijnt de nieuwe Star Trek-game namelijk voor de consoles en PC. Deze game speelt zich af tussen de eerste en de nieuwe Star Trek-film, welke nog moet uitkomen. Dit betekent echter niet dat het spel nodig is om de nog te verschijnen film te begrijpen. Het spel is namelijk een op zichzelf staand verhaal.

  Star Trek Nieuws

  Tegenvallende Strak Trek game deed J.J. Abrams pijn

  J.J. Abrams is een grote naam in de wereld van films en tv-series. Neem series als Lost, Alias en Fringe of films als Super 8, Mission: Impossible en Cloverfield. De beste man doet heel veel, waaronder de Star Trek films. Het deed Abrams dan ook pijn dat de bijbehorende game zo tegenviel.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  De kortingen op PC-games blijvens ons maar om de oren vliegen en dit weekend is dat ook nog het geval. Met deze Steam Summer Sale update brengen we je weer op de hoogte van de aanbiedingen van vandaag, die van gister, de flash aanbiedingen en de aanbieding van de community.

  Star Trek game zou niet bestaan zonder goedkeuring van filmcast

  Volgens Brian Miller, vicepresident van Paramount, zou de Star Trek game niet zijn gemaakt zonder de goedkeuring van de cast. Ook legt hij uit waarom er is gekozen voor een third person shooter.

  Star Trek game heeft nieuwe trailer en releasedatum

  Het is een tijdje erg stil geweest rondom de nieuwe Star Trek Game. Daar komt eindelijk verandering in nu er een nieuwe trailer en releasedatum is verschenen.

  Namco Bandai gaat Star Trek uitgeven

  De nieuwe Star Trek game is momenteel in ontwikkeling bij Digital Extremes. Inmiddels is ook bekend welk bedrijf de game gaat uitgeven. Dit wordt gedaan door Namco Bandai, ergens begin 2013.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.