Star Fox Zero

  Uitgebracht voor Wii U

  Genres: Actie & shooter

  Gemaakt door Nintendo & Platinum Games en uitgegeven door Nintendo

  7.5

  Star Fox Zero Artikelen

  10 toffe dieren in games - Voor hen is dierendag een beetje specialer

  Het is vandaag dierendag! Dat betekent dat onze vrolijke huisdieren weer dat ene beetje extra aandacht verdienen. Hier op XGN is dat niet anders, want wij houden ook van dieren. Daarom zetten tien toffe dieren in games voor je op een rij. We trappen af met:

  Snorren in games - Zeven iconische karakters met gezichtsbeharing

  Het redden van de wereld of je geliefde gaat niet zonder slag of stoot en je wilt daarom voorbereid op pad gaan. En waarom zou je dan niet meteen goed gestyled de deur uitgaan? Een outfit doet veel, maar wat te denken van een imponerend stukje gezichtsbeharing? Vandaag kijken we naar zeven verschillende snorren in games!

  Top 5 Wii U games die we op de Switch willen zien

  De Switch is succesvol en laatst werd nog bekend dat de productie omhoog gegooid zal worden voor de feestdagen. Bij een goede console horen ook goede ganes. Wat nou als er wat toffe Wii U titels naar de Switch gebracht konden worden? En welke? Wij lieten ons gaan in de top 5 Wii U games die we op de Switch willen zien!

  Top 5 beste Wii U Games van 2016 - De laatste Wii U toppers

  In maart 2017 komt de Nintendo Switch uit, dus dat betekent dat 2016 toch echt het laatste jaar was voor de Wii U. Zelfs in het laatste jaar van de Wii U zijn er nog enkele toptitels uitgekomen. Wij zetten de vijf beste Wii U games van 2016 voor je op rij!

  Top 10 Nintendo franchises - dit zijn de allerbeste!

  Nintendo draait al jaren in de game-industrie mee en het Japanse bedrijf wordt door velen ook wel gezien als de redder van games. Maar wat zijn de beste games franchises? Dit is in ieder geval de top 10 Nintendo franchises volgens jullie!

  Star Fox Zero Nieuws

  Gecancelde PlatinumGames titel Scalebound voor de Switch in de maak?

  Een aantal jaar geleden zou de game uitkomen, maar op het laatste moment trok Microsoft de stekker uit de Xbox One exclusieve game Scalebound. De game werd geschrapt, maar het gerucht gaat nu rond dat Scalebound onderweg is naar de Switch. De titel werd destijds gemaakt door PlatinumGames.

  Star Fox ontwikkelaar zou graag Switch game maken

  Dylan Cuthbert, oud- Star Fox ontwikkelaar, zou dolgraag een game voor de Switch willen maken. Cuthbert zei dat in een Reddit Ask me Anything sessie.

  Wat is de beste Nintendo franchise? [Poll]

  Star Fox Zero komt morgen met een gloednieuw avontuur uit, waarin de buitenaardse vos het heelal moet zien te redden. De lang levende Nintendo franchise vestigt zijn naam met deze game weer tussen de grote namen die het bedrijf heeft voortgebracht. Maar wat is de beste Nintendo franchise?

  Star Fox 64 deze week beschikbaar op virtual console

  Nintendo heeft bekendgemaakt dat Star Fox 64 deze week nog beschikbaar wordt op de Nintendo Virtual Console. Het spel dat origineel uitkwam voor de Nintendo 64 komt vanaf 24 maart beschikbaar.

  Star Fox Guard - Nieuwe Star Fox game aangekondigd

  Het lijkt erop dat Star Fox fans de komende tijd naar een hoop goede dingen kunnen uitkomen. Zo komt op 22 april natuurlijk het nieuwe Star Fox Zero uit, wat al een tijdje bekend is. Verder werd tijdens de Nintendo Direct van vandaag aangekondigd dat er een nieuwe Star Fox game ankomt, namelijk Star Fox Guard!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.