Star Fox Guard

  Uitgebracht voor Wii U

  Genres: Actie, strategie & tower defense

  Gemaakt door Nintendo EPD & Platinum Games en uitgegeven door Nintendo

  7

  Star Fox Guard Artikelen

  Snorren in games - Zeven iconische karakters met gezichtsbeharing

  Het redden van de wereld of je geliefde gaat niet zonder slag of stoot en je wilt daarom voorbereid op pad gaan. En waarom zou je dan niet meteen goed gestyled de deur uitgaan? Een outfit doet veel, maar wat te denken van een imponerend stukje gezichtsbeharing? Vandaag kijken we naar zeven verschillende snorren in games!

  Top 10 Nintendo franchises - dit zijn de allerbeste!

  Nintendo draait al jaren in de game-industrie mee en het Japanse bedrijf wordt door velen ook wel gezien als de redder van games. Maar wat zijn de beste games franchises? Dit is in ieder geval de top 10 Nintendo franchises volgens jullie!

  Star Fox Guard Review - Five Nights at Trippy's!

  Twee jaar geleden werd Project Guard aangekondigd op de E3. Deze game werd recentelijk opnieuw onthuld als Star Fox Guard en komt tegelijk uit met Star Fox Zero op 22 april. Weet deze spin-off titel indruk op ons te maken? Lees er alles over in onze Star Fox Guard review!

  Star Fox Guard Preview - Tower Defense in een nieuw jasje!

  Eerder wierpen we een blik op Star Fox Zero en in deze Star Fox Guard preview vertellen we over onze eerste bevindingen van nóg een Star Fox-game. Star Fox Guard werd onlangs bekendgemaakt en zal tegelijkertijd uitkomen met Star Fox Zero. Leuk extraatje of meer dan dat?

  Star Fox Guard Nieuws

  Star Fox ontwikkelaar zou graag Switch game maken

  Dylan Cuthbert, oud- Star Fox ontwikkelaar, zou dolgraag een game voor de Switch willen maken. Cuthbert zei dat in een Reddit Ask me Anything sessie.

  Wat is de beste Nintendo franchise? [Poll]

  Star Fox Zero komt morgen met een gloednieuw avontuur uit, waarin de buitenaardse vos het heelal moet zien te redden. De lang levende Nintendo franchise vestigt zijn naam met deze game weer tussen de grote namen die het bedrijf heeft voortgebracht. Maar wat is de beste Nintendo franchise?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.