Star Citizen

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Massive multiplayer, shooter, first-person shooter & simulatie

  Gemaakt door Cloud Imperium Games en uitgegeven door Cloud Imperium Games

  Star Citizen Artikelen

  Top 6 space games die binnenkort verschijnen

  Games die zich afspelen in de ruimte zijn er al sinds het begin der tijden. Space Invaders, bijvoorbeeld, drong de woonkamers van vele gezinnen binnen in de jaren '70 en '80. Sindsdien zijn science-fiction/space games niet meer weg te denken uit de game wereld. Lees hier naar welke games wij uitkijken in onze top 6 space games die binnenkort verschijnen.

  Oculus Rift Games - grote titels en honderden indiegames

  Nu de consumentenversie van de Oculus Rift officieel is aangekondigd, is het natuurlijk de vraag welke games er uitkomen of al uit zijn, waar we met vol enthousiasme in kunnen duiken. Wij hebben een paar Oculus Rift games voor je geselecteerd.

  PC exclusives 2016 - Een overzicht van grote releases

  Hoewel je bij exclusieve games meestal meteen aan consoles denkt, komen er voor de PC ook een hoop exclusives uit. Een hele hoop meer dan voor de consoles, wel te verstaan. Het is dan soms ook lastig een overzicht te krijgen van al deze releases. Check hier de grote PC exclusives 2016 op een rijtje.

  Star Citizen Nieuws

  Star Citizen donateurs vragen massaal hun geld terug

  Donateurs van de game Star Citizen zijn niet blij met ontwikkelaar Cloud Imperium. De Amerikaanse Federal Trade Commission (FTC) heeft al van 129 mensen klachten gehad over de ontwikkelaar. De totale eis komt, volgens een bericht van Forbes, neer op zo'n 24 duizend dollar.

  Nieuwe Squadron 42 singleplayer trailer toont veel beroemdheden

  De crowdfunding campagne van Star Citizen is erg succesvol geweest. Tot nu toe hebben gamers in totaal al 195 miljoen dollar in de game geïnvesteerd. Een deel van dat geld is uitgegeven aan beroemde acteurs, deze zullen in de singleplayer modus van Star Citizen: Squadron 42 voorkomen. Dit zagen we in de nieuwe Squadron 42 singleplayer trailer.

  Star Citizen 3.0 update is nu uit

  Star Citizen is al bijna zeven jaar in productie en de game is nog altijd niet uit. Nu de Star Citizen 3.0 update uit is voor de alpha test, komt de release een muizenstapje dichterbij.

  Star Citizen aangeklaagd door ontwikkelaar CryTek

  De ontwikkelaar van Star Citizen, Cloud Imperium Games, is aangeklaagd door CryTek. Het bedrijf beweert dat Cloud Imperium Games de CryEngine 3 heeft gebruikt terwijl dat niet mocht. De engine staat namelijk nergens meer vermeld bij de game.

  10.000 games op Kickstarter gefinancierd

  Tot nu toe zijn meer dan 10.000 games op Kickstarter gefinancierd. Dit aantal is opgemaakt uit zowel videogames als ouderwetse bordspellen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.