SSX

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PlayStation 3

  Genres: Sport & snowboarden

  Gemaakt door Electronic Arts & EA Canada en uitgegeven door EA Sports & EA Canada

  8

  SSX Artikelen

  De 5 beste wintersport games - Snowboarden zonder winterjas

  Het is bijna weer tijd voor de Olympische Winterspelen en dat betekent dat we met z'n allen thuis op de bank kunnen genieten van een stukje Hollandse trots in de sneeuw. Helaas zitten wij zelf niet op het niveau van al die topsporters om mee te mogen, dus spelen wij maar de beste wintersport games!

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Top 3 Kerst games die je moet spelen!

  Eigenlijk willen we stiekem allemaal een lieve kerst, omdat dat zo mooi is! Helaas, helaas. We hebben nog geen witte horizon en het lijkt momenteel in Nederland vaak wel lente of herst. Om toch alvast in een witte Kerst-stemming te komen, presenteren we hier 3 games met sneeuw die je tijdens Kerst moet spelen!

  7 games om de winter door te komen

  In de zomer verschenen we met een special van zomerse games, games die je echt prima kon spelen met het warme weer. Nu de temperatuur flink gedaald is, is het tijd jullie wat winterse games aan te raden. We geven er zeven, voor elke dag van de week één.

  SSX - Mt. Eddie & Classic Characters Review

  Met SSX heeft Electronic Arts in het voorjaar een geweldige game afgeleverd, aldus Eke. Hoewel het grafisch tegenviel, was de rest van de game erg goed, zoals te lezen is in onze recensie. Met de warme zomermaanden in het vooruitzicht, kunnen we ons met onlangs verschenen DLC lekker afkoelen door met één van de zeven 'nieuwe' personages van de nieuwe berg Mt. Eddie te snowboarden.

  SSX Nieuws

  Gratis Xbox games voor december aangekondigd

  Komende december zijn er weer gratis Xbox games voor Xbox Live bezitters via het Games with Gold porgramma van Microsoft. Je kunt voor zowel de Xbox 360 als Xbox One een gratis titel downloaden.

  SSX multiplayer krijgt nieuwe modus met patch

  De snowboardgame SSX is voorzien van een nieuwe patch. Deze patch brengt naast de standaard kleine verbeteringen een geheel nieuwe spelmodus met zich mee. Een nieuwe multiplayermodus om precies te zijn.

  SSX krijgt DLC met Tricky-invloeden

  Snowboardgame SSX krijgt op 1 mei de eerste downloadbare content, bestaande uit retro goodies in het Mt. Eddie-pakket en nieuwe snowboarders in het Classic Characters-pakket. Dit heeft uitgever EA bekendgemaakt.

  Nieuwe SSX-DLC in het teken van SSX: Tricky?

  De eerstvolgende uitbreiding voor de onlangs uitgekomen snowboardgame SSX zal mogelijk in het teken staan van een eerder uitgekomen deel uit de reeks, namelijk SSX: Tricky voor de PlayStation 2.

  SSX übervette Community Middag, wie mag er mee?

  Sinds vorige week donderdag, 9 februari, konden jullie je opgeven voor de übervette SSX Community Middag, welke donderdag 23 februari om 14:00 uur aanstaande plaats zal vinden in Amsterdam op het hoofdkantoor van Electronic Arts. Vandaag maken we de vier gelukkige XGN-leden bekend die we mee zullen nemen!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.