Splatoon 2 Nieuws

  E3 2019 Nintendo details bekendgemaakt met verschillende kampioenschappen

  E3 2019 staat al bijna weer voor de deur. Grote partijen als Ubisoft en Bethesda zullen aanwezig zijn. Nintendo heeft zijn plannen officieel bekendgemaakt voor E3 2019. Zo zal zij een aantal kampioenschappen houden, maar ook nieuwe games laten zien.

  Nintendo Switch update 8.0.0 nu beschikbaar

  Er is vanaf vandaag een nieuwe versie van de Switch firmware beschikbaar. Veel firmware updates voor de Switch brengen alleen maar stabiliteit. Deze Nintendo Switch update brengt daarentegen enkele nieuwe features met zich mee. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

  Fortnite Nintendo Switch is de meest gespeelde game van 2018 op de console

  2018 was een goed jaar voor de Nintendo Switch. Met een groot aanbod aan toffe games, heeft Nintendo de meest gespeelde games op de Switch bekendgemaakt met Fortnite op nummer één. Ook games als The Legend of Zelda; Breath of the Wild, Pokémon Let's Go en Super Smash Bros Ultimate kunnen niet uit het lijstje ontbreken.

  Schrijf je nu nog in voor de Splatoon 2 Dutch Championship 2018

  Speel je al een tijdje Splatoon 2? Dan is nu het moment om je skills te laten zien! Dit najaar komt namelijk de Dutch Championship weer terug. Er zijn nog plekken voor de kwalificatie van zondag 30 september. Schrijf je nu nog in voor de Splatoon 2 Dutch Championship 2018!

  Nintendo online service details zijn nog lang niet allemaal onthuld

  Eerder werd al onthuld dat er vanaf eind dit jaar betaald moet gaan worden om op je Nintendo Switch online te gamen. Via een abonnementdienst werd het mogelijk om je vrienden online uit te dagen. Er schijnen meer Nintendo online service details te zijn.

  Splatoon 2 DLC release komt verrassend vroeg uit

  De Splatoon 2 DLC release komt eerder uit dan je kent. De DLC die je de rol van Octoling Agent 8 laat vervullen, heeft een verrassende releasedatum gekregen. De DLC is vanaf morgen al verkrijgbaar via de Nintendo Switch eShop.

  Bekijk hier de Nintendo E3 2018 livestream - Nu live!

  Uiteindelijk is het ook nog aan Nintendo om ons met haar Nintendo E3 2018 livestream omver te blazen. Jij hoeft niets te missen van alle laatste E3 aankondigingen. Hier kun je namelijk de stream bekijken.

  Europese Splatoon-kampioenschap fotoverslag DAG 2 - Een concert en knallende finale

  De tweede dag van Polymanga in het Montreux Music & Convention Centre in Zwitserland is alweer aangebroken. Vandaag staan op de planning een spetterend concert van Tentacool en de finales van het Europese Splatoon-kampioenschap. Je ziet het allemaal in ons Europese Splatoon-kampioenschap fotoverslag!

  Nintendo E3 website geopend voor alle informatie

  Er is een Nintendo E3 website gelanceerd. Dit om al het nieuws rondom het belangrijkste evenement als het gaat om games te volgen. Het Japanse bedrijf gaat namelijk geen grootschalige persconferentie houden, mochten we alle aannames geloven.

  Splatoon European Championship 2018 start 30 maart

  Het Splatoon European Championship 2018 gaat binnenkort van start. De beste Splatoon 2 spelers van Europa gaan tijdens het Polymanga-evenement in Zwitserland de strijd met elkaar aan voor de Europese titel. In totaal doen er 16 teams mee met het toernooi.

  Nintendo kondigt Splatoon 2 Octo Expansion aan

  Nintendo heeft de Splatoon 2 Octo Expansion aangekondigd. In de eerste betaalde DLC voor de verf-achtige shooter Splatoon 2 krijg je de controle over een nieuw personage. Dat heeft Nintendo laten weten tijdens haar Nintendo Direct van 8 maart.

  Nieuwe Splatoon 2 map en wapens komen eraan

  Er komt een nieuwe Splatoon 2 map beschikbaar. De map zal beschikbaar komen in de nieuwe update die vanaf vandaag is te downloaden.

  Nintendo medewerker vindt game DLC goed bij Nintendo Switch passen

  Game DLC's zijn inmiddels een vertrouwd, niet altijd even populair, begrip binnen de gameswereld. Waar Xbox One en PlayStation 4 games al vol met DLC zitten, is Nintendo er met haar Nintendo Switch pas mee begonnen. Shinya Takahashi vindt dat DLC goed bij de console past.

  Splatoon 2 update brengt nieuwe content met zich mee

  Er komt een gratis Splatoon 2 update aan, vol met nieuwe content! De eerste gratis update is vanaf 23 november te downloaden. Nintendo heeft een trailer uitgebracht met details over de content. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  Splatoon 2 update brengt meer gratis content met zich mee

  Een Splatoon 2 update zal nieuwe content toevoegen en daar hoeft niets voor betaald te worden. Dat meldt Nintendo op gamescom. De gratis content bestaat uit onder andere een nieuwe map.

  Splatoon 2 release doet het weer minder dan Crash trilogie in Verenigd Koninkrijk

  De Splatoon 2 release is net als vorige week wederom op verkoopcijfers verslagen door Crash Bandicoot N Sane Trilogy. Het gaat hierbij om cijfers van fysieke games in het Verenigd Koninkrijk en de digitale verkopen zijn niet meegerekend. Splatoon 2 kwam op 21 juli uit voor de Nintendo Switch.

  Switch Splatoon 2 kreeg gisteren al een nieuw wapen toegevoegd

  De Switch Splatoon 2 game kreeg gisteren al een nieuw wapen toegevoegd. Het gaat hierbij om de Inkbrush en is inmiddels beschikbaar gekomen. Splatoon 2 kwam drie dagen geleden uit op de Nintendo Switch.

  Splatoon 2 release komt binnen op tweede plaats in verkooplijst

  De Splatoon 2 release verkoopt relatief goed in het Verenigd Koninkrijk. De game komt na drie dagen uit te zijn binnen op de tweede plaats op de lijst van meest verkochte games. Crash Bandicoot N Sane Trilogy staat voor de derde week achter elkaar op de eerste plaats.

  Nintendo Switch online app is sinds vandaag verkrijgbaar

  De Nintendo Switch online app is vandaag gelanceerd door het Japanse bedrijf. De app is beschikbaar voor iOS en Android. De app is in eerste instantie vooral gericht op de release van Splatoon 2 en biedt enkele features voor online gaming.

  Splatoon 2 multiplayer kent een grappige waarschuwing

  De Splatoon 2 multiplayer kent een grappige waarschuwing voor wanneer je te vaak achter elkaar een potje voortijdig verlaat. Het is een waarschuwing zoals eigenlijk alleen Nintendo ze kan uitdelen. Splatoon 2 komt 21 juli uit voor de Nintendo Switch.

  Splatoon artbook ligt volgende week in de winkels

  Een Splatoon artbook is vanaf volgende week beschikbaar in de Engelse taal. Dat is goed nieuws voor de fans van het spel aangezien het artbook tot nu toe alleen in Japans te verkrijgen is. Splatoon 2 komt op 21 juli uit.

  Nieuwe Nintendo Direct uitzending over Splatoon 2

  Aanstaande donderdag 6 juli gaat Nintendo tijdens de Nintendo Direct-presentatie dieper in op Splatoon 2. Tijdens de Nintendo Direct uitzending over Splatoon 2 wordt er meer aandacht besteed aan de game.

  Nintendo toernooien voor Splatoon 2 & ARMS aanwezig op de E3

  Nintendo organiseert toernooien voor Splatoon 2 & ARMS op de E3. Dit werd vandaag bekendgemaakt. De Nintendo toernooien kunnen gevolgd worden via een livestream. De toernooien vinden plaats op dinsdag 13 juni (Splatoon 2) & donderdag 15 juni (ARMS).

  Splatoon 2 trailer van singleplayer en verschillende Splatoon producten

  Tijdens de ARMS Nintendo Direct is er ook wat verteld over Splatoon 2. Zo zagen we een Splatoon 2 trailer, maar kregen we ook te horen dat er een hoop verschillende Splatoon 2 producten op de markt zullen verschijnen.

  Nintendo E3 2017 plannen vandaag bekendgemaakt

  De Nintendo E3 2017 plannen zijn bekendgemaakt door het Japanse bedrijf. Van 13 juni tot en met 15 juni organiseert Nintendo verschillende livestreams en toernooien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.