South Park: The Stick of Truth Artikelen

  Vier manieren waarop The Outer Worlds heeft geleerd van Obsidian's verleden

  Obsidian Entertainment is al zestien jaar lang een vrij grote speler in de gamesindustrie. De gerenommeerde ontwikkelaar heeft gewerkt aan titels die lopen van South Park tot aan hardcore RPG’s als Pillars of Eternity. Voor hun nieuwste game, The Outer Worlds, heeft Obsidian Entertainment goed gekeken naar haar eigen cv en de beste elementen erin verwerkt.

  Beste film games - Kwaliteit waar Netflix op E3 naar moet streven

  Games gebaseerd op films zijn vaak slecht. Soms zelfs zo slecht dat alle exemplaren in New Mexico begraven worden. Toch zijn er temidden van al die troep wat juweeltjes te vinden. Wij hebben 10 van de beste film games (en tv-serie games) voor je op een rijtje gezet.

  Paaskorting: Deze 10 paasdeals voor pc en console mag je niet missen!

  Tijdens Pasen zijn er ieder jaar veel games in de sale. Deze paaskorting kan vaak hoog oplopen. Daarom zetten we de beste paasdeals op een rijtje.

  Waarom South Park The Stick of Truth PS4 en Xbox One versie tof is

  South Park The Stick of Truth is uitgegekomen voor de PlayStation 4 en Xbox One. De game hebben we in 2014 al kunnen spelen op de vorige generatie consoles. Waarom zou je de South Park The Stick of Truth PS4 en Xbox One versie dan moeten spelen? Lees het in deze special!

  Top 10 beste oktober releases volgens jullie!

  Het laatste kwartaal van het jaar is vrijwel altijd een feestje. Met vrijwel elke week een grote release, is de kans groot dat er wat leuks voor je bij zit. Wij vroegen wat jullie de beste oktober releases vonden en dit was het antwoord!

  De beste aankomende games van 2017 volgens jullie!

  Het najaar van 2017 brengt een hoop toffe releases met zich mee. Met onder andere een nieuwe Call of Duty, Assassin's Creed en Formule 1 game voor ieder wat wils. Wij vroegen jullie wat de beste aankomende games van 2017 waren in de poll en dit is de uitslag!

  Top 10 beste South Park characters - Welke zijn de tofste?

  Bijna iedereen heeft wel eens South Park gekeken, de animatiekomedie van Trey Parker en Matt Stone. Het twintigste seizoen zit er inmiddels op, maar fans hoeven niet te treuren: de leuke personages uit de serie zullen nog zeker drie jaar te zien zijn. Wij hebben een overzicht gemaakt van de top 10 beste South Park characters.

  6 South Park afleveringen die je echt moet zien voor The Stick of Truth

  South Park The Stick of Truth is nu al een tijdje uit en wordt als extra geleverd bij de preorder van The Fractured But Whole. Als je de game nog niet hebt gespeeld en dat wel van plan bent, moet je nog een aantal South Park afleveringen kijken.

  Top 10 beste Xbox One backwards compatibility games

  Met het nieuws dat Red Dead Redemption vanaf vrijdag beschikbaar is voor de Xbox One backwards compatibility is het tijd om terug te kijken naar welke games niet mogen ontbreken in je lijst van Xbox 360 titels die je op je Xbox One kan spelen.

  South Park The Stick of Truth - Steam Sale Tip van de dag

  Het is alweer de achtste dag van de Steam Holiday Sale! Tijd dus voor de kerst Steam Sale Tip van de dag van XGN, over een game die je vandaag echt niet mag missen. Met vandaag in de aanbieding: South Park The Stick of Truth!

  De top 5 beste games van 2014 volgens Mike Witteman

  Mike is een jongen die vroeger niet weg was te denken achter zijn PlayStation 3 en opeens ging de beste jongen voor drie maanden op wereldreis. Niets geen consoles. Maar toen hij terugkwam vond hij toch weer zijn oude liefde terug: videogames. Dit is zijn top 5 van 2014!

  Conchita Wurst in vijf games

  Conchita Wurst heeft tijdens het Eurovisiesongfestival heel wat harten veroverd. De XGN redactie is geïnspireerd geraakt en gaat op zoek naar games waarin je een eigen Conchita Wurst kan aanmaken.

  Wekelijkse Xbox Live Update - The Complete package

  Eindelijk hebben we weer eens the complete package: arcadegames, demo's en add-ons. Dat de arcadetoevoeging geen echt nieuwe game is, daar hebben we het maar niet over. Batman is namelijk altijd welkom.

  Game releases - april 2014

  De lente is sinds afgelopen maand officieel begonnen en dat is goed te merken. Het zonnetje schijnt steeds feller, de temperatuur stijgt en de zomer komt steeds dichterbij. Toch is dat nog geen reden om je console of PC te verlaten, want ook deze maand verschijnen er weer een aantal toffe games!

  PlayStation Store Update - Tomb Raider & South Park

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  South Park: The Stick of Truth Review

  “Oh my god, they killed Kenny! You bastards!.” Het maakt niet uit waar je woont en zelfs niet of je een tv hebt, bij het horen van deze woorden weet iedereen wat er is gebeurd: Kenny is weer eens gestorven. Je kunt hieruit wel afleiden hoe bekend de cartoonserie South Park in zeventien jaar tijd is geworden. De iconische vrienden Eric, Stan, Kyle en Kenny zijn uitgegroeid tot een waar begrip in de tv-wereld, maar nu is het tijd om ook de game-industrie te veroveren. De vraag is of dit gaat lukken met The Stick of Truth.

  South Park The Stick of Truth Preview - Aanstekelijk ridicuul

  In augustus 1997 creëerden twee Amerikanen, Trey Parker en Matt Stone, een kinderlijk ogende animatieserie die uitgroeide tot een internationaal succes: South Park. Wegens het grote succes van de inmiddels zeventien jaar oude serie verschijnt, na eerdere teleurstellende vertalingen naar het medium games, South Park: The Stick of Truth van ontwikkelaar Obsidian Entertainment en uitgever Ubisoft. Kan deze op de tekenfilms gebaseerde RPG de lijn van ondermaatse South Park-games doorbreken?

  De beste games van 2014: South Park: The Stick of Truth

  Aangezien South Park zich in één van de meest idiote en cynische universa ooit afspeelt, kun je moeilijk ontkennen dat deze cartoonserie zich perfect leent voor een geweldige game. Eén waar je nog maanden over zult napraten. Geestelijke vaders Trey Parker en Matt Stone hebben zich compleet laten gaan met de role-playing game South Park: The Stick of Truth, die het nét even anders aanpakt dan andere games in het genre. Allemaal leuk en wel, al die tower-defense titels van South Park, maar het wordt de hoogste tijd voor een échte game van formaat; één die de serie verdient.

  South Park The Stick of Truth Preview - Met rode vibrators en natte windjes

  Het is inmiddels al weer drie uur ’s nachts. Je hebt een paar biertjes op, maar hebt nog geen zin om je ogen te sluiten. Daarom besluit je de televisie aan te zetten. Echter, afstemmen op de talloze ‘sekslijnreclames’ die de zendtijd na middernacht domineren, is op z’n zachtst gezegd aan de saaie kant. En ook wil je je toekomst niet voorspeld zien door de charlatans die daarvoor zijn aangenomen door de diverse zenderbazen. Dus voor welk net kies je? RTL, Net5 of Nederland 3, nee… Comedy Central natuurlijk, je schakelt in op South Park! De avonturen van Cartman, Stan, Kyle, Kenny vieren al jaren hoogtij. En daarom is het ook dat het de hoogste tijd is voor een videogame met in de hoofdrol jouw favoriete tekenfilmhelden uit het eens zo slaperige dorpje, South Park, Colorado. South Park: The Stick of Truth, kom er maar in!

  South Park: The Stick of Truth Preview

  South Park viert binnenkort zijn vijftiende verjaardag en om dat te vieren komen Trey Parker en Matt Stone – de bedenkers van de satirische animatieserie – met een nieuwe game: South Park: The Stick of Truth. Ontwikkelaar Obsidian (Fallout: New Vegas) staat achter het roer en probeert voor het eerst een volwaardige role-playing game in het universum van South Park af te leveren. In Dublin gaf uitgever THQ een wereldprimeur en liet het met een grote glimlach de eerste beelden met Stan, Kyle, Cartman en Kenny in de hoofdrol zien.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.