South Park: The Stick of Truth

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Obsidian Entertainment en uitgegeven door Ubisoft

  8.5

  South Park: The Stick of Truth Artikelen

  Vier manieren waarop The Outer Worlds heeft geleerd van Obsidian's verleden

  Obsidian Entertainment is al zestien jaar lang een vrij grote speler in de gamesindustrie. De gerenommeerde ontwikkelaar heeft gewerkt aan titels die lopen van South Park tot aan hardcore RPG’s als Pillars of Eternity. Voor hun nieuwste game, The Outer Worlds, heeft Obsidian Entertainment goed gekeken naar haar eigen cv en de beste elementen erin verwerkt.

  Beste film games - Kwaliteit waar Netflix op E3 naar moet streven

  Games gebaseerd op films zijn vaak slecht. Soms zelfs zo slecht dat alle exemplaren in New Mexico begraven worden. Toch zijn er temidden van al die troep wat juweeltjes te vinden. Wij hebben 10 van de beste film games (en tv-serie games) voor je op een rijtje gezet.

  Paaskorting: Deze 10 paasdeals voor pc en console mag je niet missen!

  Tijdens Pasen zijn er ieder jaar veel games in de sale. Deze paaskorting kan vaak hoog oplopen. Daarom zetten we de beste paasdeals op een rijtje.

  Waarom South Park The Stick of Truth PS4 en Xbox One versie tof is

  South Park The Stick of Truth is uitgegekomen voor de PlayStation 4 en Xbox One. De game hebben we in 2014 al kunnen spelen op de vorige generatie consoles. Waarom zou je de South Park The Stick of Truth PS4 en Xbox One versie dan moeten spelen? Lees het in deze special!

  Top 10 beste oktober releases volgens jullie!

  Het laatste kwartaal van het jaar is vrijwel altijd een feestje. Met vrijwel elke week een grote release, is de kans groot dat er wat leuks voor je bij zit. Wij vroegen wat jullie de beste oktober releases vonden en dit was het antwoord!

  South Park: The Stick of Truth Nieuws

  Fysieke South Park The Stick of Truth release voor PS4 en Xbox One mogelijk

  Terwijl South Park: The Fractured But Whole al is uitgekomen voor de PlayStation 4 en Xbox One moest voorganger Stick of Truth het doen met de vorige generatie consoles en PC. Toch lijkt er nu een South Park The Stick of Truth release voor de PS4 en Xbox One aan te komen, zo blijkt op de website van Amazon.

  SXSW Gaming Awards - Dragon Age Inquisition wint game van het jaar

  De SXSW Gaming Awards zijn uitgereikt. Dragon Age Inquisition heeft de award voor game van het jaar gewonnen. Hieronder zie je een overzicht van de winnaars.

  Xbox 360 Ultimate Games Sale dag 5

  Het is alweer de vierde dag van de Ultimate Games Sale op de Xbox 360. Zo is Left 4 Dead 2 voor een lager prijsje te downloaden, alsook nog een paar andere titels. We zetten de deals voor je op een rijtje.

  Eerste South Park: The Stick of Truth DLC uit

  De eerste DLC voor Ubisoft's South Park: The Stick of Truth is vanaf vandaag, 2 april, verkrijgbaar. Afgelopen maand kwam de game uit en daar is dus nu extra content bijgekomen in de vorm van drie verschillende pakketten.

  South Park-game bovenaan Britse verkooplijst

  South Park: The Stick of Truth, de op de populaire animatieserie South Park gebaseerde RPG van ontwikkelaar Obsidian, heeft vorige week de eerste plaats veroverd in de Britse verkooplijsten. Zowel de PC- als de Xbox 360- en PlayStation 3-versie van de game claimen de eerste posities.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.