South Park: The Fractured But Whole Nieuws

  South Park The Fractured But Whole Switch versie niet in de maak

  Een verwarrende tweet deed even denken dat de South Park sequel naar de Switch zou komen. South Park The Fractured But Whole Switch versie is toch niet in de maak is nu bevestigd.

  South Park The Fractured But Whole weer uitgesteld

  De nieuwe South Park game, South Park The Fractured But Whole, is wederom uitgesteld. Dat heeft uitgever Ubisoft vandaag laten weten. Het is nog niet duidelijk wanneer de game precies uit zal komen.

  South Park The Fractured But Whole trailer uitgekomen

  Er is een nieuwe South Park The Fractured But Whole trailer uitgekomen. In deze trailer is meer van het verhaal te zien. De nieuwe trailer gaat over de Coon Conspiracy.

  South Park The Fractured But Whole uitgesteld naar 2017

  De nieuwe South Park game, South Park The Fractured But Whole, is uitgesteld naar 2017. Dat heeft uitgever Ubisoft vandaag laten weten. De game moet in het eerste kwartaal van 2017 uitkomen.

  South Park: The Fractured But Whole gameplay te zien in video

  In deze video is bijna 20 minuten South Park: The Fractured But Whole gameplay te zien. In de video kunnen we zien hoe de game begint en hoe je als speler geïntroduceerd wordt aan de groep van Cartman.

  Scheten ruiken met South Parks Nosulus Rift op gamescom

  De makers van South Park The Fractured But Whole hebben een nieuw apparaat gemaakt om de game ervaring nog realistischer te maken. Het gaat om een masker wat over de neus gedragen wordt en geuren verspreid en heet de Nosulus Rift.

  South Park The Fractured But Whole Trailer getoond vanaf gamescom

  Een South Park The Fractured But Whole trailer van gamescom is door Ubisoft vrijgegeven. De trailer toont niet veel nieuwe elementen van de game maar is meer een combinatie van de eerder verschenen gameplay en de E3 trailer met wat nieuwe beelden.

  Ubisoft gamescom games line-up bekendgemaakt

  De titels van Ubisoft waar het grote publiek tijdens gamescom 2016 mee kennis gaat maken, zijn bekendgemaakt. De Ubisoft gamescom games line-up bevat onder andere For Honor! Genoeg reden dus om naar Keulen af te reizen deze maand!

  South Park The Fractured But Whole gameplay uitgelegd in video

  Er is een video verschenen waarin nieuwe South Park The Fractured But Whole gameplay te zien is en een kijkje achter de schermen aangeboden wordt bij South Park Studios en Ubisoft.

  South Park The Fractured But Whole Collector's Edition te pre-orderen

  Na The Stick of Truth komen de grofgebekte figuren terug met een nieuw avontuur, The Fractured But Whole. Ben je zo fan van de serie dan kan je nu de South Park The Fractured But Whole Collector's Edition pre-orderen!

  South Park The Fractured but Whole trailer getoond door Ubisoft

  Zojuist heeft Ubisoft een nieuwe South Park The Fractured but Whole trailer laten zien tijdens de persconferentie op de E3. In de trailer word je meteen omvergegooid met practical jokes en grof taalgebruik: typisch South Park dus.

  Ghost Recon Wildlands en Watch Dogs 2 verschijnen nog voor maart 2017

  Na een wisselend begin van 2016 voor Ubisoft met The Division en Far Cry Primal lijkt de uitgever niet stil te zitten. Ubisoft komt nog voor het einde van maart volgend jaar met vijf nieuwe titels, waaronder Ghost Recon Wildlands en Watch Dogs 2.

  Ubisoft kondigt Watch Dogs 2 en South Park The Fractured But Whole aan

  Gisteren werd al bekendgemaakt dat we dit jaar niet hoeven te rekenen op een nieuwe Assassin’s Creed. Vandaag komt Ubisoft met ander nieuws. In 2016-2017 kunnen we onder andere Watch Dogs 2 en South Park: The Fractured But Whole verwachten.

  Ubisoft kondigt South Park The Fractured But Whole aan

  Tijdens de E3 persconferentie van Ubisoft hebben South Park-makers Trey Paker en Matt Stone een nieuwe South Park aangekondigd. De game heet South Park: The Fractured But Whole en komt naar de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.