South Park: The Fractured But Whole Nieuws

  South Park The Fractured But Whole DLC 2 release bekendgemaakt

  De South Park The Fractured But Whole DLC 2 release is bekendgemaakt en heet Bring the Crunch. De tweede verhaallijn DLC komt later deze maand uit. De DLC komt op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC uit.

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  Nintendo eshop deals bevatten vele Ubisoft games

  Er zijn flink wat Nintendo eShop deals te vinden met vele Ubisoft games. Koopjesjagers opgelet dus, want deze wil je niet aan je voorbij laten gaan. Naast Ubisoft geeft Square Enix namelijk ook een scala aan titels een mooie korting.

  Top 10 aanbiedingen uit de Playstation Store Sale

  Er is weer een Playstation Store sale. Tot 12 april zijn er tijdens de speciale paasaanbiedingen honderden games in de uitverkoop.

  Nieuwe South Park: The Fractured But Whole DLC nu verkrijgbaar

  De vandaag uitgebrachte South Park: The Fractured But Whole DLC heet: 'From Dusk Till Casa Bonita'. De DLC bevat een compleet nieuwe toevoeging aan het verhaal. Naast een nieuw hoofdstuk voegt 'From Dusk Till Casa Bonita' ook een gloednieuwe superheldin toe.

  South Park The Fractured But Whole Switch release aangekondigd

  Ben jij klaar om de heerlijke South Park humor overal te beleven? De South Park The Fractured But Whole Switch release is namelijk bekendgemaakt. De South Park game is vanaf 24 april verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

  South Park The Fractured But Whole DLC verschijnt deze maand

  Deze maand kunnen spelers nieuwe South Park The Fractured But Whole DLC verwachten. Het gaat om de From Dusk Till Casa Bonita uitbreiding die op 20 maart zal uitkomen.

  Xbox Deals with Gold kortingen - Veel Ubisoft games

  De nieuwe Xbox Deals with Gold kortingen zijn bekend. Waar vorige week onder meer Fallout 4 en FIFA 18 in de aanbiedingen waren, is het nu de beurt aan een groot aantal Ubisoft titels.

  Ubisoft Store Weekend Sale - Dikke korting op de top 10 bestsellers van 2017

  Ben jij een groot liefhebber van de games van Ubisoft? Dan ligt er een mooi weekend voor de boeg. Er start vandaag om 11:00 uur namelijk een Ubisoft Store Weekend Sale! Deze geeft tot en met de nacht van 28 januari tot 66% korting op de top 10 best verkochte Ubisoft games van 2017.

  Ubisoft Super Season Pass weekend met korting op season passes

  Het Ubisoft Super Season Pass weekend is begonnen met flinke kortingen. De kortingen zullen, zoals de naam al zegt, gelden voor verschillende season passes.

  South Park The Fractured But Whole release wellicht voor Switch

  Er komt wellicht een South Park The Fractured But Whole release voor de Nintendo Switch. De meest recente South Park titel van Ubisoft is opgedoken op een Australische site met een Switch release.

  Steam Winter Sale 2017 is begonnen - Last minute deals

  Het is weer zover, de Steam Winter Sale 2017 is begonnen! Onderstaand een selectie uit de vele goede deals. En naast de sale heeft Steam ook nog details over de Steam Awards bekendgemaakt.

  Eerste grote South Park The Fractured But Whole DLC nu verkrijgbaar

  De eerste grote South Park The Fractured But Whole DLC is bekend. De DLC heet Danger Deck en is nu te downloaden.

  PlayStation Store Kerst Deals 2017 - South Park The Fractured But Whole

  De PlayStation Store Kerst Deals 2017 zijn nu een flinke tijd bezig en we zijn nu zelfs over de helft! Nu is South Park The Fractured But Whole goedkoper te krijgen.

  Ubisoft Black Friday Deals 2017 zijn bekend

  Ubisoft doet mee met Black Friday en komt ook met flink wat aanbiedingen van mooie games. Hieronder staan een aantal bijzondere acties uitgelicht van de Ubisoft Black Friday Deals van 2017.

  Intertoys Black Friday 2017 deals - Korting op meer dan speelgoed

  Intertoys heeft weer scherpe deals voor Black Friday. Omdat het soms moeilijk is om tussen alle bomen het bos te zien, lichten we een aantal Intertoys Black Friday 2017 deals voor jullie uit.

  South Park The Fractured But Whole free trial start vandaag

  Ubisoft heeft de South Park The Fractured But Whole free trial aangekondigd. Vanaf vandaag kun je de onlangs verschenen game gratis spelen.

  South Park The Fractured But Whole Season Pass details bekendgemaakt

  Een paar dagen voor de release van de nieuwe South Park game, komt Ubisoft naar buiten met informatie over de aankomende DLC. De South Park The Fractured But Whole Season Pass zal onder andere drie DLC pakketten bevatten.

  Nieuwe South Park episode is prequel op de game

  De nieuwe South Park episode, die vanavond om 21:30 op Comedy Central is te zien, zal een prequel zijn op de Fractured But Whole game. Vanwege de aflevering is er een trailer uitgebracht die zich focust op de identiteiten van de superhelden. Bekijk deze trailer bovenaan de pagina. The Fractured But Whole verschijnt 17 oktober.

  South Park The Fractured But Whole moeilijkheidsgraad verschilt per huidskleur

  De South Park The Fractured But Whole moeilijkheidsgraad hangt geheel af van de huidskleur die je personage zal hebben. Dit blijkt uit een gameplay video van Eurogamer.

  South Park The Fractured But Whole specs voor PC bekendgemaakt

  Ubisoft heeft de South Park The Fractured But Whole specs bekendgemaakt. De game komt op 17 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Ubisoft Gamescom 2017 line-up bekendgemaakt

  De Ubisoft Gamescom 2017 line-up is bekendgemaakt. Van 22 tot en met 26 augustus is Ubisoft aanwezig op het evenement in Keulen. Er worden activiteiten georganiseerd zoals hands-on, demo’s en meer.

  South Park The Fractured But Whole release is in oktober

  De South Park The Fractured But Whole release is eindelijk bekendgemaakt. Ontwikkelaar Obsidian Entertainment en uitgever Ubisoft brengen de game in oktober uit, zo werd bekend op de E3.

  Ubisoft E3 2017 plannen en games bekendgemaakt

  De Ubisoft E3 2017 plannen zijn vandaag bekendgemaakt via een persbericht. Ook verscheen er een trailer waarin de games worden onthuld die Ubisoft gaat tonen op de E3 2017.

  South Park The Fractured But Whole Trailer uitgekomen

  De nieuwe South Park The Fractured But Whole trailer is vandaag uitgekomen. Het vervolg op The Stick of Thruth, In The Fractured But Whole kunnen we spelen als superhelden, afkomstig van bekende South Park afleveringen Coon & Friends. The Fractured But Whole is vanaf 17 oktober verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.