South Park: The Fractured But Whole Artikelen

  Top 5 beste Collector's Editions van 2017 - Wat voor jou?

  Elk jaar worden er weer vette games aangekondigd. Tegenwoordig krijgt dan ook elke game meerdere versies, waaronder een collector’s edition. Maar wat zijn de beste collector’s editions? Je kunt het vinden op de Top 5 beste Collector's Editions van 2017.

  Top 10 Collector's Editions van E3 games - Deze moet je hebben

  Echte fans van franchises nemen geen genoeg met een digitale download of een hoesje waar ze nooit meer naar omkijken. Voor deze mensen zijn de speciale edities in het leven gebracht, die een game release een heel feest maken. Deze top 10 Collector's Editions van E3 games scharen zich daarbij.

  South Park The Fractured But Whole Preview - Scheten ruiken met Nosulus Rift

  South Park: The Stick of Truth was enigszins onverwacht een van de tofste games van 2014. Met The Fractured But Whole neemt ontwikkelaar Obsidian in 2016 geen fantasy, maar superhelden op de hak. Lees hoe dat gaat in deze South Park The Fractured But Whole preview.

  Top 10 gamescom games waar jullie naar uitkijken

  Nog een kleine week en het is zo ver! Dan brandt de gamescom los om vanuit Keulen al het nieuws met betrekking tot de aankomende games met de wereld te delen. Jullie hebben vorige week kunnen stemmen op wat de top 10 gamescom games zijn waar jullie naar uit kijken en dit zijn de resultaten!

  Top 10 beste E3 games volgens jullie - Dit zijn de publieksfavorieten!

  De stembussen zijn vorige week open gegaan, waarbij jullie de kans kregen op de favoriete games van de E3 te stemmen. De stemmen zijn geteld en deze resultaten zijn er uit gekomen. Kijk dus hier of jouw top game tussen de top 10 beste E3 games van de XGN.nl community staat.

  Top 10 E3 games voor 2016 - De tofste games die dit jaar uitkomen

  E3 2016 zit erop en ook dit jaar zijn er weer tientallen games aangekondigd en getoond op de beurs. Maar welke E3 2016 games die dit jaar uitkomen zijn nog eigenlijk het tofst? Je leest het in de top 10 E3 games voor 2016!

  Top 5 South Park The Fractured But Whole features

  Tijdens de Ubisoft persconferentie hebben we een stuk meer nieuwe informatie over de nieuwe South Park game gekregen. Zo weten we ook dat er nieuwe gameplay zal gaan komen en weten we daarnaast wanneer we de nieuwe titel mogen verwachten. Hierbij alvast de top 5 South Park The Fractured But Whole features!

  Top 7 beste E3 persconferenties volgens jullie

  Iedereen alweer een beetje bijgekomen van de aaneenschakeling aan verbazingen? We hopen dat je klaar bent voor het resultaat van de poll die gisteren online is gezet. Ga er maar goed voor zitten, want dit is de top 7 beste E3 persconferenties volgens jullie.

  Ubisoft games E3 2016 - Naar welke game kijk jij het meest uit?

  Ook Ubisoft had een heel interessante line-up tijdens haar E3 persconferentie. Zo zagen we het hack & slash geweld in For Honor, maar kregen de lachspieren ook de nodige training met de presentatie van de nieuwe South Park The Fractured But Whole. Naar welke Ubisoft games E3 2016 wij het meest uitkijken, lees je hier.

  Top 5 beste Ubisoft E3 aankondigingen van 2016

  Ubisoft heeft zojuist haar E3 persconferentie gegeven en is daarmee de vijfde in het rijtje van de zeven persconferenties op deze E3. We zagen bekende aspecten en onbekende elementen, maar wat was nu het beste? Je leest het in onze top 5 beste Ubisoft E3 aankondigingen!

  Ubisoft E3 verwachtingen - Bezoek Bolivia, San Fransico en South Park

  Ubisoft is elk jaar weer een vaste factor op de E3. Dit jaar is ook geen uitzondering en geeft Ubisoft weer een E3 persconferentie. De presentatie zal op 13 juni om 22.00 van start gaan. Wat zijn de Ubisoft E3 verwachtingen?

  Top 5 grootste E3 verrassingen tot nu toe

  De E3 is in volle gang en we hebben een aantal geweldige persconferenties gezien. Onder andere Ubisoft, Sony en Microsoft kwamen met aankondigingen die het nodige stof deden opwaaien. Een mooi moment om te kijken naar de vijf grootste E3 verrassingen die tot nu toe zijn langsgekomen.

  E3 2015 Ubisoft overzicht - Al het nieuws uit Los Angeles

  Jazeker, ook onze Franse vrienden van Ubisoft waren weer aanwezig bij E3. Dit keer met een heleboel nieuwe aankondingen en andere onthullingen. Tijd dus voor het complete E3 2015 Ubisoft overzicht!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.