SoulCalibur V Nieuws

  SoulCalibur V loopt minder goed dan voorganger

  De laatste SoulCalibur telg, SoulCalibur V, is inmiddels 1,4 miljoen keer verscheept laat uitgever Namco Bandai weten. Daarmee verkoopt de vechtgame minder dan het voorgaande deel.

  Singleplayer content SoulCalibur V slechts een kwart van wat gepland stond

  Als we ontwikkelaar Namco Bandai mogen geloven, dan bevat de uiteindelijke versie van de vechtgame SoulCalibur V slechts een kwart van de in eerste instantie geplande hoeveelheid aan verhaalgedreven content.

  Namco Bandai kondigt update en wereldwijde finale SoulCalibur V aan

  Uitgever Namco Bandai kwam begin februari met het spel SoulCalibur V. Ruim een maand later kondigt het bedrijf een update aan voor de game en de details van de wereldwijde SoulCalibur finale.

  Uitslag: Win een finaleplaats in het nationale SoulCalibur V toernooi

  Namco Bandai Games organiseert wereldwijd allemaal toernooien voor SoulCalibur V. Ook in Nederland zullen tal van gamers tegen elkaar strijden voor een plaatsje in de finale. Bij ons heeft één SoulCalibur fan zich alvast verzekert van een finaleplaats.

  Reminder: Laatste dag om een finaleplaats in het nationale SoulCalibur V toernooi te winnen

  Namco Bandai Games organiseert wereldwijd allemaal toernooien voor SoulCalibur V. Ook in Nederland zullen tal van gamers tegen elkaar strijden voor een plaatsje in de finale. Maar bij ons kun je je alvast van die plaats verzekeren door middel van een wildcard!

  Uitslag: WIN 3x SoulCalibur V

  De afgelopen 24 uur kon je kansmaken op de nieuwste fighting game van Namco Bandai: SoulCalibur V. Vandaag maken we drie gelukkige winnaars blij met de game.

  WIN hier binnen 24 uur 3x SoulCalibur V en ding nog mee naar de finale wildcard

  Momenteel kun je bij ons al een wildcard voor een finaleplaats in het nationale SoulCalibur V toernooi winnen, welke in Amsterdam plaats zal vinden. Omdat we echter zagen dat vele van jullie de game nog niet hebben en daarom niet aan de prijsvraag mee konden doen, mogen we vandaag drie personen heel gelukkig maken met een exemplaar van het spel.

  Namco Bandai kondigt drie nieuwe SoulCalibur V uitbreidingen aan

  Ook al ligt de vechtgame SoulCalibur V nog niet eens in de winkels, kondigt Namco Bandai al drie uitbreidingen voor deze titel aan.

  SoulCalibur V voorzien van gouden randje

  Uitgever Namco Bandai laat weten dat SoulCalibur V de gouden status heeft bereikt, wat inhoudt dat het spel af is en naar de drukker gaat.

  Zelf de cupmaat instellen in SoulCalibur V

  De borsten in vechtgames lijken telkens weer groter te worden. Ontwikkelaar Namco Bandai laat de keuze aan de gamer en geeft je de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe groot de borsten van je personages moeten zijn.

  Ontwikkeling SoulCalibur V pas 10% voltooid

  Vorig jaar werd er al gespeculeerd over een vervolg op SoulCalibur IV. De game is echter nog lang niet klaar, maar staat wel gepland voor een release in 2012.

  Nieuwe SoulCalibur V informatie

  SoulCalibur V, het nieuwste deel in de SoulCalibur reeks, is onlangs aangekondigd. De eerste details druppelen inmiddels binnen.

  Namco Bandai kondigt nieuwe SoulCalibur aan

  Nadat fans er al tijden over speculeren, was het vandaag dan toch zover. Op het Namco Bandai event in Dubai heeft Hisaharu Tago, producent, de vijfde telg in de Soul Calibur reeks officieel aangekondigd.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.