SoulCalibur V Artikelen

  De meest sexy outfits van game babes!

  Vrouwen zijn altijd al vast onderdeel geweest van games. Ontwikkelaar hebben allerlei prachtige vrouwen gecreëerd, met mooie bijbehorende outfits. Daarom hier de meest sexy outfits van game babes!

  PlayStation Store Update - Tomb Raider & Curve Studios Mega Bundle

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  PlayStation Store Update - Dead Island: Riptide & Draw Slasher

  Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen, dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  SoulCalibur V Review

  Een heilig zwaard staat centraal in de SoulCalibur serie. Leuk en aardig, maar waar het eigenlijk om draait is gewoon er flink op los slaan. Dat kan met deel vijf. Een deel dat zich laat kenmerken door nieuwe personages, nieuwe vechtbewegingen en verbeterde graphics. Maar speelt het ook lekker of kunnen we de game beter vertrappen?

  SoulCalibur V Preview

  Pfoe. Het is alweer vier jaar geleden dat we heerlijk strategisch en tactisch konden vechten in een heuse fighting game. Maar bedank God, voor het brengen van SoulCalibur V. Volgende maand mogen we namelijk eindelijk weer aan de slag met het nieuwe deel uit de bekende franchise.

  Special: SoulCalibur - De serie tot nu toe

  SoulCalibur is inmiddels één van de meest gewaardeerde fighting franchises die we kennen. Het is inmiddels alweer ongeveer vier jaar geleden dat we voor het laatst aan de slag konden met een SoulCalibur game, maar op 3 februari mogen we eindelijk weer eens vechten met een hele nieuwe game binnen de series. En hebben we daar zin in? Jazeker!

  SoulCalibur V Preview

  Ongeveer een maand geleden speelde Rox SoulCalibur V op de Gamescom. Onlangs gingen wij wederom met de game aan de slag. Zullen er veel veranderingen zijn doorgevoerd?

  SoulCalibur V Preview

  Het is alweer even geleden dat we konden vechten met SoulCalibur, deel IV verscheen in 2008 om precies te zijn. Deel vijf is eindelijk onderweg en zal wat nieuwe aspecten toevoegen aan de franchise. Wil jij weten wat? Lees dan snel verder.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.