SoulCalibur V

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PlayStation 3

  Genres: Vechten

  Gemaakt door Namco Bandai Games en uitgegeven door Project Soul & Namco Bandai Games

  8

  SoulCalibur V Artikelen

  De meest sexy outfits van game babes!

  Vrouwen zijn altijd al vast onderdeel geweest van games. Ontwikkelaar hebben allerlei prachtige vrouwen gecreëerd, met mooie bijbehorende outfits. Daarom hier de meest sexy outfits van game babes!

  PlayStation Store Update - Tomb Raider & Curve Studios Mega Bundle

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  PlayStation Store Update - Dead Island: Riptide & Draw Slasher

  Het is weer die tijd van de week. Het moment dat de PlayStation Store gevuld wordt met gloednieuwe games, demo's en downloadbare content. Ben je op zoek naar iets nieuws om de week mee door te komen, dan doe je er goed aan om Sony's virtuele winkel een bezoekje te brengen. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  SoulCalibur V Review

  Een heilig zwaard staat centraal in de SoulCalibur serie. Leuk en aardig, maar waar het eigenlijk om draait is gewoon er flink op los slaan. Dat kan met deel vijf. Een deel dat zich laat kenmerken door nieuwe personages, nieuwe vechtbewegingen en verbeterde graphics. Maar speelt het ook lekker of kunnen we de game beter vertrappen?

  SoulCalibur V Preview

  Pfoe. Het is alweer vier jaar geleden dat we heerlijk strategisch en tactisch konden vechten in een heuse fighting game. Maar bedank God, voor het brengen van SoulCalibur V. Volgende maand mogen we namelijk eindelijk weer aan de slag met het nieuwe deel uit de bekende franchise.

  SoulCalibur V Nieuws

  SoulCalibur V loopt minder goed dan voorganger

  De laatste SoulCalibur telg, SoulCalibur V, is inmiddels 1,4 miljoen keer verscheept laat uitgever Namco Bandai weten. Daarmee verkoopt de vechtgame minder dan het voorgaande deel.

  Singleplayer content SoulCalibur V slechts een kwart van wat gepland stond

  Als we ontwikkelaar Namco Bandai mogen geloven, dan bevat de uiteindelijke versie van de vechtgame SoulCalibur V slechts een kwart van de in eerste instantie geplande hoeveelheid aan verhaalgedreven content.

  Namco Bandai kondigt update en wereldwijde finale SoulCalibur V aan

  Uitgever Namco Bandai kwam begin februari met het spel SoulCalibur V. Ruim een maand later kondigt het bedrijf een update aan voor de game en de details van de wereldwijde SoulCalibur finale.

  Uitslag: Win een finaleplaats in het nationale SoulCalibur V toernooi

  Namco Bandai Games organiseert wereldwijd allemaal toernooien voor SoulCalibur V. Ook in Nederland zullen tal van gamers tegen elkaar strijden voor een plaatsje in de finale. Bij ons heeft één SoulCalibur fan zich alvast verzekert van een finaleplaats.

  Reminder: Laatste dag om een finaleplaats in het nationale SoulCalibur V toernooi te winnen

  Namco Bandai Games organiseert wereldwijd allemaal toernooien voor SoulCalibur V. Ook in Nederland zullen tal van gamers tegen elkaar strijden voor een plaatsje in de finale. Maar bij ons kun je je alvast van die plaats verzekeren door middel van een wildcard!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.