Soul Sacrifice Delta

  Uitgebracht voor PlayStation Vita

  Genres: Actie, avontuur & role-playing

  Gemaakt door Sony Computer Entertainement Japan Studios & Marvelous AQL en uitgegeven door Sony Computer Entertainment

  8.0

  Soul Sacrifice Delta Artikelen

  5 toffe RPG's voor PS Vita - Deze mag je niet missen!

  Hoewel er de laatste tijd niet enorm veel nieuwe games voor Sony’s handheld verschijnen, is dat zeker geen reden om je PS Vita stof te laten happen. Deze handheld beschikt namelijk over een hele hoop toffe games die elk de moeite waard zijn om te spelen. Vooral de RPG's mogen er zijn: check hier 5 toffe RPG's voor PS Vita!

  De top 5 beste PS Vita games

  Deze week viert Playstation Vita zijn verjaardag. 22 februari wordt die 3 jaar! Om dit te vieren hebben we de top 5 beste PS Vita games voor je op een rijtje gezet.

  Soul Sacrifice Delta Review

  Steeds meer games lijken tegenwoordig eerder een update te krijgen dan een direct vervolg, zoals bijvoorbeeld The Last of Us. Nu is ook Soul Sacrifice aan de beurt. Kan Soul Sacrifice Delta, naast nieuwe content en verbeterde graphics, ook overtuigen op andere gebieden en écht een waardevolle aankoop zijn?

  PlayStation Store Update - The Walking Dead & MLB 14: The Show

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  Soul Sacrifice Delta Nieuws

  Sony nu al bezig met DLC voor Soul Sacrifice Delta

  Het duurt nog even voordat Soul Sacrifice Delta in de schappen ligt, maar Sony is al druk bezig met de komende DLC voor de game. Het spel voor de PlayStation Vita krijgt er met deze downloadbare uitbreiding een extra dungeon bij.

  Soul Sacrifice Delta en Soul Sacrifice 2 aangekondigd

  Medebedenker van de Mega Man series, Keji Inafune, maakte vorige week bekend dat hij bezig is met een nieuwe Mega Man game genaamd Mighty No. 9. De Japanse gamemaker blijft niet stilzitten en kondigde vandaag ook twee nieuwe games aan.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.