Sonic the Hedgehog Artikelen

  Deze vette gaming movies komen eraan!

  Over de afgelopen jaren zijn er een heleboel films uitgekomen van populaire games. Dit verkoopt vaak erg goed, aangezien het voor velen een nieuwe kijk is op hun favoriete game. Daarom gaan wij vandaag een aantal games af die in de komende jaren verfilmd zullen worden.

  De 10 grootste game flops aller tijden - Falen is ook een kunst

  De grootste angst van ontwikkelaars is dat hun game flopt. Begrijpelijk, want als je jaren besteedt aan een game wil je graag dat 'ie goed beoordeeld wordt, of in ieder geval gespeeld! Helaas is dit lang niet altijd het geval, en zijn sommige fiasco's verdoemd tot de vergetelheid. Maar vandaag worden ze opgerakeld, in deze 10 grootste game flops!

  De top 10 SEGA Mega Drive Games waar je naar terug verlangt

  SEGA liefhebbers kunnen sinds april via Steam met hun favoriete Mega Drive games aan de slag. Een externe partij blaast de Sega Mega Drive nieuw leven in, maar dan wel in een compacter jasje inclusief 80 games en de mogelijkheid om oude games af te spelen. Daarom hebben we de top 10 SEGA Mega Drive Games samengesteld.

  Vijf reboots die we liever niet hadden gehad

  Met DMC: Devil May Cry is de reboot weer immens populair in gamesland. In de literatuur betekent de term ‘het verwerpen van de continuïteit om weer van voor af aan te beginnen’. Eigenlijk gaat dat ook op voor reboots in games. De nieuwe Devil May Cry is namelijk op een zichzelf staand verhaal, met weliswaar dezelfde protagonist, maar wel in een totaal ander universum. We zien het tegenwoordig steeds meer: Syndicate, XCOM en later dit kwartaal Tomb Raider. Maar reboots pakken niet altijd goed uit. Een top vijf waar we anno 2013 nog de rillingen van krijgen.

  Sonic the Hedgehog Review

  Als je wil weten of het verstandig is om de nieuwste versie van de game met het blauwe egeltje te kopen, dan lees je deze review even door en misschien kom je dan tot een antwoord.

  Sonic the Hedgehog Nieuws

  Sonic maker trekt naar Square Enix

  Een transfer in de game-industrie. Yuji Naka, de bedenker van Sonic, maakt de overstap naar Square Enix. Dat onthulde de Sonic maker zelf op Twitter.

  Bekijk de Green Hill Zone vanuit Sonics perspectief

  Green Hill Zone is waarschijnlijk het meest bekende Sonic-level ooit gemaakt. We weten hoe dat groene landschap er vanaf de zijkant uit zag, maar dankzij een getalenteerde fan kunnen we nu ook zien hoe Sonic dit level ziet.

  Flinke korting voor Sonic games op Xbox Live Marketplace

  Talloze Sonic-games op de Xbox Live Marketplace, zoals Sonic the Hedgehog 4: Episode 1 en Sonic Adventure, zijn ter ere van de feestdagen flink in prijs gedaald. Dat meldt Major Nelson op zijn Xbox-blog.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.