Sonic & SEGA All-Stars Racing

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii & PC

  Genres: Racing

  Gemaakt door Sumo Digital & SEGA en uitgegeven door SEGA

  6.5

  Sonic & SEGA All-Stars Racing Artikelen

  Beste kersttruien voor geeks

  Kerst is razendsnel onderweg en tijdens kerst zijn er twee soorten mensen die van kerst houden (ja degenen die er niet van houden, laten we voor nu buiten beschouwing). De mensen die zo van kerst houden dat ze zichzelf opdoffen en de mensen die zoveel van kerst houden dat ze zichzelf voor schut zetten met abominaties die wij “trui” noemen. Dit zijn de beste kersttruien voor geeks.

  Nvidia Shield mediabox gepresenteerd - uniek in zijn soort

  De Nvidia Shield mediabox heeft al bijna de hele wereld veroverd en vanaf vandaag is ook Nederland aan de beurt. Het wordt daarmee het allereerste game streaming apparaat. Met de aanwezige specificaties en functies is dit dé nieuwe mediabox die iedereen moet hebben... Mits je een 4k televisie hebt.

  Sonic & SEGA All-Stars Racing Review

  Een klein jaar geleden kondigde SEGA een nieuwe Sonic game aan waar racen en de populaire personages van SEGA centraal in staan. De meeste gamers dachten direct aan Mario Kart 64, bekend van de Nintendo 64. Groot gelijk, want de game heeft er erg veel weg van. Kan Sonic & SEGA All-Stars Racing een betere indruk achter laten dan de succesvolle N64-game Mario Kart 64?

  Sonic & SEGA All-Stars Racing Preview

  Vorig jaar werd aangekondigd dat SEGA met een eigen racegame gaat komen waarin alle SEGA sterren meedoen. Dit klinkt natuurlijk allemaal als een Mario Kart achtige game, dus gingen wij alvast met het spel aan de slag om dit te onderzoeken.

  Sonic & SEGA All-Stars Racing Nieuws

  Xbox Live deals - de deals voordat Black Friday begint

  Het is wachten op Black Friday voor de grote aanbiedingen, maar er zijn al enkele Xbox Live deals! Het zijn niet veel deals en dit komt waarschijnlijk omdat veel bedrijven gaan stunten tijdens Black Friday. Zie dit dus als een als een kleine opwarming voor de aankomende deals.

  Sonic Artbook aangekondigd voor zijn 25ste verjaardag

  Sonic is dit jaar alweer 25 jaar geworden en om dat te vieren komt Cook & Becker met een Sonic Artbook. Het boek bevat naast concept-art ook promotiemateriaal uit de geschiedenis van de blauwe egel.

  SEGA Mega Drive classic console maakt ook zijn terugkeer

  Nintendo kondigde vorige week haar 'nieuwe' mini NES classic edition aan. Dat is ook voor SEGA niet onopgemerkt gebleven, want er is een SEGA Mega Drive classic console beschikbaar gesteld voor pre-order, weliswaar niet van het bedrijf zelf, maar toch.

  Nieuwe Sonic game aangekondigd door Sonic team

  Het Sonic team, hoe kan het ook anders, heeft een nieuwe Sonic game aangekondigd. Dit gebeurde op de 25e verjaardag van de blauwe egel. Daarnaast werd er bevestigd dat er een film met de snelheidsduivel in de hoofdrol.

  Jaarlijkse Sonic-film mogelijk in de planning

  SEGA is mogelijk in gesprek met Sony Pictures om de mogelijkheden van een jaarlijkse Sonic-film te bekijken. Dat meldt de website Deadline althans.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.