Sonic Mania Plus

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & Switch

  Genres: Actie, avontuur & platformer

  Gemaakt door SEGA en uitgegeven door SEGA

  8.5

  Sonic Mania Plus Artikelen

  Sonic Mania Plus Review - Waardig avontuur

  Ze bestaan nog steeds: mensen die goede games links laten liggen omdat er geen fysieke uitgave was. Opgelet, er is nu geen reden meer om Sonic Mania te negeren, want de game ligt nu in de winkels! Huppa. In deze Sonic Mania Plus review lees je alles wat je kan verwachten van de snelle blauwe held.

  Wat is de beste Switch game van dit moment? [poll]

  Wat is de beste Switch game van dit moment? Er zitten weer een aantal pareltjes aan te komen en er zijn weer flink wat aantal games uitgekomen. Stem op de beste Switch games die jij wil spelen.

  Game releases juli 2018 - Octopath Traveler en Captain Toad!

  De game releases juli 2018 staan voor de deur. Een nieuwe maand betekent nieuwe games en deze maand zijn er een aantal toppers. Tijd om terug te keren naar Captain Toads!

  Wallpaper Pick juli met Adventure Time en Ant-Man!

  Met deze warme dagen kun je misschien maar beter lekker binnen schuilen en de zon vermijden. Wat games die je nog hebt liggen uitspelen, een Netflix-serie bingewatchen óf je achtergrond even een verse update geven! Het is alweer juli namelijk dus kies hier een gloednieuw achtergrondje uit de Wallpaper Pick juli!

  Sonic Mania Plus Nieuws

  Sonic the Hedgehog game bekendgemaakt door SEGA

  Dit weekend werd er op SXSW bekendgemaakt dat er een nieuwe Sonic the Hedgehog game in ontwikkeling is. SEGA liet dit weten via het ontwikkelteam van de game, met als hoofd-ontwikkelaar Takashi Iizuka. Er zijn verder geen beelden van de Sonic film naar buiten gebracht.

  Miljoen Sonic Mania sales wordt gevierd met Sonic Mania Plus release

  De keuze om Sonic Mania aan te schaffen wordt wordt met een enorme sprint gemaakt. SEGA maakt bekend dat de egel al op meer dan een miljoen consoles rond rent. SEGA gebruikt dit succes als opzetje naar de Sonic Mania plus release.

  Sonic Mania Plus aangekondigd

  Sonic liefhebbers opgelet! Sonic Mania Plus is aangekondigd. De nieuwe titel in de Sonic reeks is een geüpdatete versie van vorig jaar uitgekomen 'retro' Sonic- game Sonic Mania. De vernieuwde versie komt naar de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One deze zomer. Ontwikkelaar Sega kondigde dit nieuws aan tijdens filmfestival South by Southwest.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.